Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Με τον νέο χρόνο εγκαινιάζουμε τρόπους που θα αναδείξουν την μεγάλη προσπάθεια των αθλήτων του συλλόγου μας.
Με την ευκαιρία που μας δίνει η ομάδα των ΕΦΗΒΩΝ με τους αγώνες της, ανοίγωντας έτσι επιτυχημένα την χρονία, φιλοξενούμε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας, δηλώσεις παίκτων που συμβάλλουν σε αυτή την πορεία.

''Το σημερινό παιχνίδι ήταν φαινομενικά εύκολο αν και το κάναμε δύσκολο.Δεν ήταν και απο τα καλύτερα μας παιχνίδια.'' Μας δήλωσε ο παίκτης της εφηβικής ομάδας Νεαρχάκος Θοδωρής.

''Ξεκινώντας το παιχνίδι, δεν καταφέραμε να μπούμε τόσο δυνατά. Η Νίκαια πίεσε στην συνέχεια και έβαλε κάποια εύκολα καλάθια. Στο τέλος πλησιάσαμε την διαφορά στους τέσσερις πόντους, εκεί όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω αλλα και λίγο τα σφυρίγματα των διαιτήτων έδωσαν στη Νίκαια την νίκη''.Μας δήλωσε ο παίκτης της εφηβικής ομάδας Κατοπώδης Δημήτρης.


Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights