Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Πάρις Μαραγκός : μαθητής του 19

Πάρις Μαραγκός : μαθητής του 19 ... τρία χρόνια στην Εθνική Παίδων ... MVP στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στην Καβάλα και στο βάθος ... ΝΒΑ !
Με πολύ μεγάλη χαρά φιλοξενούμε σήμερα μια μεγάλη ελπίδα του Ελληνικού Μπάσκετ, τον Πάρι Μαραγκό του Παναθηναϊκού, βασικός στέλεχος της Εθνικής Παίδων εδώ και τρία χρόνια, με πρώτη συμμετοχή με την γενιά του 1992, ενώ ο ίδιος έχει γεννηθεί το 1994 (φέτος συμμετείχε για 3 συνεχόμενη χρονιά στο Διεθνές Τουρνουά Εθνικών Ομάδων στο Ικόνιο της Τουρκίας) !!!
Επίσης ο Πάρις Μαραγκός αναδήχθηκε πέρυσι MVP στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων που έγινε στην Καβάλα.
Και σε όλα αυτά θα πρέπει να προστεθεί ότι ο Πάρις Μαραγκός είναι μαθητής του ... 19 !!!
Ο Πάρις Μαργκός μίλησε για το Διεθνές Τουρνουά της Τουρκίας, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και της δυνατότητες της Εθνικής Παίδων, τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα όνειρα του και τις φιλοδοξίες του, χωρίς να κρύψει ότι στο βάθος βλέπει … ΝΒΑ !
Επίσης εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι και ο Πάρις Μαραγκός δεν είχε κληθεί να συμμετάσχει στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά της ΕΟΚ στην Καλαμάτα, ούτε στην Εθνική Παμπάιδων, αλλά τον ανακάλυψε ο Νίκος Τούφας σε αγώνες υποδομών και έκτοτε (από το 1992) μετέχει συνεχώς στην Εθνική Παίδων !

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights