Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΦΑΡΟΣ

Ο Φάρος νίκησε 89-70 τον Προφήτη Ηλία στα Καμίνια και πήρε το πρώτο από τα τρία εισιτήρια για την άνοδο στην Α΄ έξι ματς πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.
Το μέλημα πλέον της ομάδας του Κερατσινίου είναι να διατηρήσει το αήττητο και φυσικά να πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή,κάτι που του αμφισβητεί ο Μανδραϊκός.
Η ομάδα του Γρίβα νίκησε προχθές 61-49 την ΝΕ Μεγαρίδος και βρίσκεται μια ανάσα από το να ανέβει και αυτή μαθηματικά.
Για την τρίτη προνομιούχο θέση η μάχη έχει ανάψει.Η Δραπετσώνα κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες με δραματική νίκη στο φινάλε από τον Ίκαρο/Ακαδημία με 53-48 και διατηρήθηκε ένα βαθμό πάνω από τον ΑΟΝΑ που είχε εύκολο έργο με την ΕΑ Νίκαιας
(77-40).
Πιο κοντά στην παραμονή βρέθηκε το Ελληνικό μετά το 66-57 επί της Γλυφάδας μέσα στο <<Μ.Λιούγκας>> (έπαιξε ο Τσιούμας παρά το βαρύ πένθος του) ενώ η Εν.Αρμενίων που μέτραγε δέκα σερί ήττες έσπασε το αρωητικό σερί με νίκη όπως και στον α΄ γύρο επί της Ευριάλης  με 67-57.
Τέλος, τα Ταταύλα νίκησαν 59-49 τον Παννεαπολικό στου Καραμπίνη και δύσκολα θα κινδυνεύσουν.    
ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, 6 Μαρ 2010

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights