Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Το Κερατσίνι έπαιξε "3 on3"

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στη Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι τουρνουά 3 on 3 , απο τον Α.Ο. ΦΑΡΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ , στις 12 και 13 Ιουνίου , με χορηγό το Olympia Basketball Camp .

Πάνω από 400 παιδιά αγόρια και κορίτσια από 8 – 18 ετών , από το Κερατσίνι αλλά και την ευρύτερη περιοχή μετέτρεψαν την Πλατεία , σε ένα απέραντο γήπεδο μπάσκετ και μέσα σε 2 μέρες διεξήχθησαν πάνω από 200 αγώνες 3 εναντίον 3 , αλλά και διαγωνισμοί σουτ και τριπόντων .
Η διοργάνωση εξελίχθηκε άρτια , μέ τους ανθρώπους του Φάρου , προπονητές και διοικητικό συμβούλιο, να παίρνουν άριστα τόσο στην οργάνωση όσο και στην ομαδική συνεργασία .

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές όμως ήταν όλα τα αγόρια και τα κορίτσια που κατέκλυσαν την πλατεία και έδωσαν τον σφυγμό της εκδήλωσης , με τον ενθουσιασμό το πάθος τους αλλά και τις τεχνικές τους αρετές στην καλαθοσφαίριση έκαναν αγώνες που πρόσφεραν θέαμα αγωνία και τέρψη των γονιών και του κόσμου που παρακολούθησε τους αγώνες .
Οι προπονητές του Olympia Basketball Camp παρευρέθησαν και τις 2 μέρες στο τουρνουά προσφέροντας τις γνώσεις τους για την διοργάνωση και την διεξαγωγή των αγώνων .

Το τουρνουά έκλεισε με πραγματικά μεγάλους αγώνες στους τελικούς αγοριών και κοριτσιών και κατά την τελετή λήξης μοιράστηκαν πολλά μπλουζάκια , δώρα , υποτροφίες για το O.B.C. , μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα .
Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φαρος, κ. Τζανής Λουκάς , εμπνευστής και αρωγός αυτής της διοργάνωσης έκλεισε την βραδιά , αφιερώνοντας το αθλητικό αυτό γεγονός στο Βασίλη Καλιακούδα , έναν άνθρωπο της οικογένειας του Φάρου , και σιωπηλό εργάτη του μπάσκετ . Ο κ. Τζανής υποσχέθηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Α.Ο Φάρος θα είναι δίπλα στους νέους της ευρύτερης περιοχής προσφέροντας τους τις προϋποθέσεις να εκφράζουν το αθλητικό τους ταλέντο .

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights