Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ήμασταν καλύτεροι...

αλλά όχι και τυχεροί
Ένας μικρός προβληματισμός δημιουργήθηκε  στο προπονητικό team της ομάδας μας λίγο πριν την έναρξη του αγώνα όταν ενημερώθηκαν για την αλλαγή ενός εκ των  δύο διαιτητών που θα σφύριζαν το παιχνίδι Μάνδρα-Φάρος 
(για τον εν λόγω ρέφερι είχαν εκφραστεί έντονα παράπονα για την διαιτησία του στον πρώτο γύρο).
Σε άμεση τ/φ επικοινωνία με τους υπευθύνους, μας ενημέρωσαν ότι η αλλαγή έγινε για να δυναμώσουν ένα άλλο ματς της τρέχουσας αγωνιστικής!!!!!!!!!!!!!!!!!
όταν το μοναδικό ντέρμπι αυτής, ήταν το δικό μας!!!!!!!!!!!!!.  
Το παιχνίδι είχε οριστεί να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της γηπεδούχου ομάδας, πράγμα που δεν τηρήθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα (20 άτομα από κάθε αποστολή) από διαιτητές και κριτές και παρόλο που φίλαθλοι της Μάνδρας γιούχαραν τους παίκτες μας στα τελευταία λεπτά φοβούμενοι την ήττα, η διαιτησία εκείνη την χρονική στιγμή έκανε απλώς συστάσεις αντί να εκκενώσει το γήπεδο.
                                      
( Η τιμωρημένη Μάνδρα!!!!! Μόνο στις κάτω θέσεις μπορείς άνετα να μετρήσεις 15 άτομα!!!!!)  
Όμως όλα αυτά τα ευτράπελα και αναπάντητα ερωτηματικά που σου δημιουργούν υποψίες δεν αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα (θα μπορούσαν όμως να το είχαν κάνει) που διεξήχθη κυρίως σε αθλητικά πλαίσιαΓιατί όμως να συμβαίνουν αυτά κύριοι!!!!!!!!!!! 
Το κυριότερο,(αν αυτό προσπαθούσαν) δεν μπόρεσαν λεπτό να μειώσουν την αγωνιστική ψυχολογία των παικτών μας και παρόλο που έπαιζαν με σοβαρούς τραυματισμούς και υπερβάλλοντας εαυτό (Κουντουράς , Δασκαλούδης, Βασιλακάκης, Τσελεμπής με γρίπη , Φωστέρης ανήμπορος να βοηθήσει λόγω ίωσης) διεκδίκησαν την νίκη μέχρι το τέλος και σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν μπροστά στο σκόρ με μία διαφορά που σπάνια έπεσε κάτω από τους 4-5 πόντους.
1.45 πριν το τέλος και ενώ το σκόρ ήταν 58-59 υπέρ μας, σε επίθεση τους οι γηπεδούχοι ευστόχησαν σε σούτ 3 πόντων και πέρασαν μπροστά με 61-59 (από τις ελάχιστες φορές).
Η επόμενη άτυχη επίθεση στάθηκε αρκετή για να στερήσει από την ομάδα μας την πολυπόθητη νίκη.
Στα 50'' έγιναν ηρωικές προσπάθειες για την ανατροπή, όμως η πίεση του χρόνου έφερε το πλασματικό και άδικο 68-60.


Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights