Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ανδρέας Δασκαλούδης

Στο μεγάλο ντέρμπι της Α’ ΕΣΚΑΝΑ, ο Φάρος επικράτησε στο κλειστό γήπεδο της Εθνικής Αντιστάσεως του πρωτοπόρου Πόλις με 73-71, αφού ο Κασπαριάν αστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή του παιχνιδιού, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να δώσει την νίκη στην ομάδα του!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κερατσινίου ήταν ο Ανδρέας Δασκαλούδης, που πέτυχε 21 πόντους! Ο ίδιος μίλησε στο superbasket.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Νομίζω ότι σήμερα πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με άλλες φορές και αποδείξαμε ότι το θέλαμε αυτό το παιχνίδι».

Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τους αντιπάλους σας ήταν η διάθεση που δείξατε για την νίκη; «Έπαιξαν πολλά πράγματα ρόλο. Όχι μόνο η διάθεση για την νίκη. Πιστεύω ότι ο Πόλις είναι μία πολύ καλή ομάδα, με σταθερότητα, αλλά σήμερα ήμασταν εμείς καλύτεροι».
Την φετινή σεζόν έχετε καταφέρει να κερδίσει 2 φορές τον πρώτο της βαθμολογίας, αλλά βρίσκεστε 2 βαθμούς πίσω του. Τελικά, παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο κάποιες ήττες που κάνατε εκτός προγράμματος; «Σωστό είναι αυτό. Αλλά με την ίδια λογική θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει κάποια αλλά παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ είναι αρκετά δύσκολο και το παίρνει η ομάδα που έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Έχουν σταθεί και λίγο τυχεροί σε κάποια παιχνίδια».
Στα μέσα της τρίτης περιόδου προηγηθήκατε με 12 πόντους. Σε εκείνο το σημείο φάνηκε ότι επαναπαυτήκατε σε αυτό το προβάδισμα. «Όχι, δεν μπορώ να πω ότι επαναπαυτήκαμε. Γενικά, τα παιχνίδια που έχουμε χάσει, τα έχουμε χάσει με παρόμοιο τρόπο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εφησυχαζόμαστε ή ότι νομίζουμε ότι τελείωσε το παιχνίδι. Απλά, έχουμε κάποια νεκρά διαστήματα. Είναι λογικό αυτό γιατί είμαστε καινούρια ομάδα».
Με δεδομένο ότι έχετε το αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Πόλις, είναι εφικτό να τον πιάσετε στην πρώτη θέση; «Ποτέ κανείς δεν ξέρει. Έχουμε ακόμα 3 αγωνιστικές, θα παλέψουμε κι ό, τι βγει. Στο τέλος γίνεται το ταμείο. Συγχαρητήρια στον Πόλις, εάν καταφέρουν ν’ ανέβουν. Όπως είπα και πριν, είναι η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος».
www.Superbasket.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights