Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Κόκκινο το ντέρμπι!!!

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ - ΦΑΡΟΣ 53 - 58
Ύστερα από μια εκπληκτική εμφάνιση στα δύο πρώτα δεκάλεπτα  και με την διαφορά να εκτοξεύεται μέχρι και στους 19 πόντους οι παίκτες μας κατάφεραν να παγώσουν μια καυτή έδρα και να μην αφήσουν περιθώρια αμφιβολίας σε κανέναν για το ποιος θα είναι ο νικητής του πρώτου μεγάλου ντέρμπι της νέας περιόδου (ημίχρονο 19-35).
Στην επανάληψη οι αντίπαλοι, οι οποίοι να μην  ξεχνάμε,  είναι σπουδαία ομάδα και διεκδικήτρια του τίτλου, ανέβασαν την απόδοσή τους και σε συνδυασμό με την απώλεια λόγω  τραυματισμού του Ανδρέα Δασκαλούδη άρχισαν να ροκανίζουν την διαφορά. Δυο συνεχόμενα τρίποντα τους, έβαλαν φωτιά στην εξέδρα και έφεραν το ματς στον πόντο 52-53, δύο περίπου λεπτά πριν το τέλος.
Στο timeout η ψυχραιμία που μετέδωσαν οι προπονητές μας στα παιδιά συνδυάστηκε απόλυτα με την αποφασιστικότητά τους και έτσι ήρθε η μεγάλη νίκη μέσα σε δύσκολες συνθήκες.
Είμαστε ακόμα στην αρχή, η συνέχεια δεν είναι καθόλου εύκολη, θα βελτιωθούμε κι άλλο, όμως δείξαμε χαρακτήρα την Δευτέρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Μπράβο σε όλους…

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights