Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Κοπή Πίτας ΕΣΚΑΝΑ

H ΕΣΚΑΝΑ επέστρεψε στο ΣΕΦ και έστειλε μήνυμα ενότητας
Στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του ΣΕΦ επέστρεψε η ΕΣΚΑΝΑ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της αφού για αρκετά χρόνια είχε έδρα το ικινηματοθέατρο Αττικόν . Χθες λοιπόν γύρισε στην φυσική της έδρα το ΣΕΦ , στο σπίτι της , σε ένα  ασφαλώς πιο μεγάλο χώρο που όμως οι αθλητές αθλήτριες , παράγοντες γονείς , προσωπικότητες του χώρου και μη αλλά κατά τεκμήριο  φίλοι του μπάσκετ φρόντισαν να κατακλύσουν και να δημιουργήσουν μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα . 

Τιμήθηκαν για άλλη μια φορά άνθρωποι του μπάσκετ όπως ο Θόδωρος Ροδόπουλος , ο Δημήτρης Παπανικολάου , ο Νίκος Γκόγκος αλλά όπως το συνηθίζει ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ εκπλήσσοντας άπαντες  και άλλες σημαντικές προσωπικότητες από άλλες δραστηριότητες της χώρας όπως ο διευθυντής του Ευγενίδειου Πλανητάριου κ. Σιμόπουλος , η αντιδήμαρχος Σαρωνικού με πλούσια κοινωνική προσφορά κυρία Τσιάκαλου και οι δημοσιογράφοι Παντελής Σαββίδης της ΕΤ3 και Σωτήρης Κέλλας (εφημερίδες Ελευθερία της Λάρισας και ΦΩΣ των ΣΠΟΡ). Φυσικά τιμήθηκαν όλες οι ομάδες που διακρίθηκαν το 2010-11 πρώτιστα οι  ομάδες αγοριών και κοριτσιών του αναπτυξιακού(μεγιστη προτεραιότητα της Ένωσης)   και  δόθηκαν δερμάτικες μπάλλες σαν αναμνηστικό γιατί φέτος λόγω λιτότητας δεν υπήρχαν κύπελλα και μετάλλια. Επίσης μοιράστηκαν πολλές μπάλες σε παιδιά και γονείς που βρίσκονταν σαν δώρα-λαχνοί  μέσα στα κομμάτια της πίττας . Από σήμερα μπορούν όσοι κέρδισαν να παραλαμβάνουν τα δώρα τους από τα γραφεία της Ένωσης . Ο σχολιασμός από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Δημήτρη Καρανικόλα δημιούργησε αίσθηση  σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης .

Μίλησαν πολλοί και είπαν πολλά και σημαντικά . Όμως το κεντρικό νόημα όλων των ρηθέντων από τον πρόεδρο και τα  τιμώμενα πρόσωπα ήταν η έκκληση στους γονείς να προτρέψουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό παρά το γεγονός ότι η πολιτεία κωφεύει στην ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού . Αίσθηση προκάλεσαν τα λόγια του Δημήτρη Παπανικολάου που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση . Ζήτησε από όλους να μην αφήνουν τα παιδιά να σπαταλούν τον λίγο ελεύθερο χρόνο τους και τις αισθήσεις τους στα κομπιούτερ, το internet  και τo face book αφού η χαρά του αθλητισμού αποτελεί και θα αποτελεί μέγιστο γήινο και χειροπιαστό  αγαθό για κάθε γενιά !  

Τέλος το μήνυμα που εστάλη προς άπαντες  ήταν η  έκκληση για ενότητα όλων όσων ασχολούνται με το μπάσκετ είναι πλέον «must»,  δεδομένης της δύσκολης κατάστασης που βιώνει ο τόπος μας γιατί η μετοχή της καλαθοσφαίρισης είναι πάντα σε limit up ! Κάτω από κάθε αντιξοότητα και κανείς δεν πρέπει να το ξεχνά…
eskana.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights