Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Σούπερ Φάρος στα Καμίνια...

...ζωντανός ο ΑΟΝΑ!
Ο Φάρος θα είναι ο πρώτος φιναλίστ των τελικών των πλέι οφ της ΕΣΚΑΝΑ μετά την επιβλητική νίκη του με 63-39 στα Καμίνια επί του Ατρομήτου. Το συγκρότημα του Μελέτη «σκούπισε» τον αντίπαλό του με 2-0 νίκες και πέρασε πανηγυρικά στον τελικό, όπου θα μάθει την Κυριακή (19:00) τον αντίπαλό του μετά το τρίτο ματς Φοίνικα-ΑΟΝΑ. Η ομάδα της Αργυρούπολης ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1 κερδίζοντας με 59-41 μετά από εξαιρετική εμφάνιση. 
Στα Καμίνια ο Ατρόμητος μπήκε με φόρα στο ματς και με το δίδυμο των ψηλών Αρχοντάκη-Χατζηνικολάου σε μεγάλα κέφια προηγήθηκε με 27-21 στο πρώτο μέρος.
 Στην επανάληψη, όμως, έπεσαν οι διακόπτες. Ο Φάρος με πολύ καλή άμυνα έκρυψε το καλάθι από τον αντίπαλο, που σημείωσε μόλις 12 πόντους ενώ δέχτηκε 42(!!) με τις Πιτσάκη-Αρατσοπούλου να επιβάλλουν τον νόμο τους στη ρακέτα και την Οικονομίδου να εκτελεί από την περιφέρεια. Στην Αργυρούπολη ο ΑΟΝΑ έδειξε από νωρίς ότι είναι το αφεντικό της αναμέτρησης με τις Παναγιωτονάκου και Χατζόγλου σε ανοιχτή επαφή με το καλάθι του Φοίνικα. Το συγκρότημα του Κόμη δεν βρήκε τρόπο να τις σταματήσει ενώ είχε έντονο επιθετικό πρόβλημα λογω της κακής βραδιά της Βράκα αλλά και των υπολοίπων και έτσι η διαφορά έφτασε ακόμη και τους 25 πόντους! Τελικά ο ΑΟΝΑ επικράτησε με 59-41 ισοφαρίζοντας σε1-1 και τα πάντα θα κριθούν την Κυριακή (19:00) στο «Σαλπέας». 
πηγή:WePlayBall 

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights