Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Συνεργασία... HD για Φάρο και basketworld.gr!

Το basketworld.gr δίνοντας μεγάλη έμφαση στις τοπικές κατηγορίες και σε συνεργασία με νεοσύστατο κανάλι, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών, προχώρησε σε μία σημαντική συμφωνία.
Είμαστε, λοιπόν, στην ευχάριστη θέση να κάνουμε γνωστό πως κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε στην οθόνη του υπολογιστή σας τόσο τα εντός, όσο και τα εκτός έδρας παιχνίδια του Φάρου σε LIVE STREAMING, καθώς το κανάλι που θα τα μεταδίδει πήρε την απαιτούμενη έγκριση και από την ΕΣΚΑΝΑ!

Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος καλοκαιριού, το συγκρότημα του Κερατσινίου έκανε θραύση στο μεταγραφικό παζάρι, πραγματοποιώντας σημαντικές κινήσεις.
Η αρχή έγινε με την πρόσληψη του Κώστα Σορώτου, ο οποίος έχει χαράξει μια τεράστια διαδρομή στο ελληνικό μπάσκετ, κοουτσάροντας με τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια σημαντικές ομάδες της Α2.  Όσον αφορά τις προσθήκες στο ρόστερ, ο ισχυρός άνδρας του Φάρου, Βαγγέλης Τσάπας, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της ομάδας και Δήμαρχο Κερατσινίου, Λουκά Τζάννη έκαναν το μεγάλο "μπαμ", αφού ήρθαν σε συμφωνία με τον πρώην φόργουορντ του Ικάρου Καλλιθέας και του ΠανερυθραϊκούΣωτήρη Κατούφα, ξαφνιάζοντας τους πάντες.
Σκηνή από την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ 2010-2011
Παράλληλα, επιτεύχθηκαν συμφωνίες με σημαντικούς παίκτες όπως ο Βαγγέλης Πρινέας, ο Αλέξανδρος Καρλάφτης, ο Βαγγέλης Θάνος, ο Αλέξανδρος Τριανταφύλλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Μιχάλης Τσαγκαράκης και ο Βαγγέλης Χόρτσας. Τέλος, στο ρόστερ παρέμειναν οι: Ανδρέας Δασκαλούδης, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Γιώργος Κουντουρας, Γρηγόρης Κούκουρας, Γιώργος Κοσμίδης και Γιώργος Γεράνιος.
πηγή:basketworld.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights