Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Μία καινούρια πρόκληση

Ο πήχης ήταν από την αρχή πολύ ψηλά, καθώς εδώ και χρόνια ο Φάρος δίνει μάχη για να βρεθεί στις εθνικές κατηγορίες. Η ομάδα του Κερατσινίου το καλοκαίρι έκανε την υπέρβαση στελεχώνοντας ένα πολύ δυνατό ρόστερ και βάζοντας σε ρόλο οδηγού τον πολύπειρο και με παραστάσεις υψηλού επιπέδου, Κώστα Σορώτο. Ο 54χρονος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την επιλογή του να βρίσκεται στην Α' ΕΣΚΑΝΑ, τη σημαντική νίκη επί του αήττητου Ικάρου (83-75) αλλά και για τις ενστάσεις που έχει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για τη νίκη επί του Ικάρου όπου επαναφέρει τον Φάρο στη κορυφή της βαθμολογίας
"Είναι μία νίκη που μας κρατάει ζωντανούς γιατί ο Ίκαρος αν πέρναγε από εμάς και με δεδομένο ότι έχει βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα θα είχε πλεονέκτημα. Με αυτή τη νίκη μείναμε ζωντανοί στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Ευχαριστώ τον κόσμο που γέμισε ένα μεγάλο γήπεδο όπως αυτό του Κερατσινίου και μας έδωσε ώθηση. Αυτή η στήριξη δημιουργεί, όμως και κάποιες υποχρεώσεις τόσο στα σωματεία όσο και στην ΕΣΚΑΝΑ, καθώς πρέπει να διαφυλαχτεί αυτό το πρωτάθλημα που είναι διαφήμιση για τη Νότια Αττική".



sorotΓια τη μέχρι τώρα πορεία του Φάρου"Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Στις 8 πρώτες αγωνιστικές κάναμε ένα λάθος παιχνίδι που το πληρώσαμε πολύ ακριβά και κάναμε και 7 ματς καλά. Έχουμε παίξει καλό μπάσκετ και ταυτόχρονα κάνουμε μία προσπάθεια 2-3 νέα και αξιόλογα παιδιά να τα αναδείξουμε. Αυτό για εμένα είναι εξίσου σημαντικό με τον πρωταθλητισμό που κάνουμε.
Έχω πολλές ενστάσεις, όμως για τον κανονισμό με τα νέα παιδιά που υπάρχει στην Α2 και κάτω. Νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος. Δεν μπορεί τα νέα παιδιά να είναι προστατευόμενο είδος και να τα εκμεταλλεύονται οι μάνατζερ. Πρέπει να διεκδικούν τη θέση τους και να την κερδίζουν κι αυτό σας το λέει ένας προπονητής που σε Πειραϊκό, Φάληρο, Αμύντα έβαλε δεκάδες νέων χωρίς να τον υποχρεώνει κανένας νόμος".
faros_611992745Για τη συνεργασία του με την ομάδα του Κερατσινίου και τους λόγους που επέλεξε να κοουτσάρει στην Α' ΕΣΚΑΝΑ"Έτσι όπως έχει γίνει το μπάσκετ η καλύτερη πρόταση που είχα το καλοκαίρι από όλες τις απόψεις ήταν το Φάρου. Αυτή τη στιγμή το να είσαι προπονητής Α2 ή Β' εθνικής, να μην πληρώνεσαι και να υπάρχουν συνθήκες εργασίας τριτοκοσμικές όπως συνέβη πέρσι στο Πέραμα δεν έχει σημασία. Ήθελα μία καινούρια πρόκληση κι αυτή είναι να μπορέσω με μία ομάδα που προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να ανέβει επίπεδο να τη βοηθήσω να το κάνει.
Από τη στιγμή που αποδέχτηκα την πρόταση του Φάρου θα ήταν έγκλημα να συμπεριφερθώ με στυλάκι. Σέβομαι τον κόσμο, τη διοίκηση και κάθε μέρα προπονώ την ομάδα σαν να ήμουν σε επίπεδο Α1".

Για τον κόσμο που είναι κοντά στην ομάδα
"Είναι κοντά μας αλλά πρέπει να έρθει ακόμα πιο κοντά. Καλώς ή κακώς το Κερατσίνι έχει μία ομάδα που το αντιπροσωπεύει κι αυτή είναι ο Φάρος. Ο κόσμος θα πρέπει να βοηθήσει ακόμα πιο μαζικά και δυναμικά για να δούμε την ομάδα που εκπροσωπεί τη πόλη ακόμα πιο ψηλά".

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights