Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Η Ανασκόπηση της 10ης αγωνιστικής

από το Basketworld.gr:
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 98-50
Υπόθεση ενός ημιχρόνου ήταν το ματς του Κερατσινίου. Οι παίκτες του Κώστα Σορώτου έδειξαν και πάλι μεγάλη προσήλωση στο στόχο τους, φτάνοντας σε μια εύκολη επικράτηση επί των ουραγών του βαθμολογικού πίνακα. Ο Φάρος είναι μια ομάδα με μεγάλο... βάθος και λύσεις σε όλες τις θέσεις, με αποτελέσμα να κερδίζει όλα σχεδόν τα παιχνίδια.
Το συγκεκριμένο ματς δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής, με τους Γρηγόρη Κούκουρα, Γιώργο Κουντουρά να κάνουν τη διαφορά με την απόδοσή τους και όλους τους υπόλοιπους να σιγοντάρουν σε όλους τους τομείς. Χαρακτηριστικό είναι πως σκόραραν και οι 12 παίκτες που αγωνίστηκαν, ενώ για τους φιλοξενούμενους προσπάθησαν να κρατήσουν τα προσχήματα οι Χριστοφάκης και Πετρακάκης, χωρίς -ωστόσο- να τα καταφέρουν.

http://www.basketworld.gr/2012/12/10_12.html?spref=fb

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights