Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Δεν υπάρχει λόγος να πληρώσουμε για μια θέση

Στο θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με το που θα αγωνίζεται ο Φάρος Κερατσινίου τη νέα χρονιά αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Φάρου Κερατσινίου Βαγγέλης
Τσάπας μιλώντας στο
BASKETNET
Επίσης ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου δεν ξέχασε να τοποθετηθεί και στις μεταγραφικές «βόμβες» των Βαγγέλη Καράμπουλα και Νίκου Λιακόπουλου, οι οποίοι από τη νέα χρονιά θα φορούν τη φανέλα του συλλόγου.

«Κοιτα η χρόνια που πέρασε είχε ομάδες 3 ταχυτήτων . Κυμη Φάρος ήταν 1 ταχύτητα μπροστά και πολύ γρήγορα ξέφυγαν βαθμολογικά και στο τέλος τερμάτισαν με τεράστια βαθμολογική διαφορά μπροστά από τις άλλες ομάδες . Η Κύμη ήταν πιο προσεκτική από εμάς και δίκαια κατέκτησε την πρώτη θέση . Τώρα από εκεί και κάτω ήταν Ερυθραίας, Περιστέρι Αμύντας που ήταν πολύ καλές ομάδες και στο τέλος ξεχώρισε η Ερυθραία κι από εκεί και κάτω ήταν ομάδες που πάλεψαν μέχρι τέλος με τα προβλήματα τους» επεσήμανε αρχικά ο Πρόεδρος του Φάρου Κερατσινίου.

Επίσης ο Βαγγέλης Τσάπας μίλησε: 

Για το που κρίθηκε η άνοδος: «Στην σοβαρότητα της Κύμης στα δύσκολα παιχνίδια . Σε αντίθεση μ εμάς που χάσαμε στον Χολαργό όποτε δεν μας επιτράπηκε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο».

Για τις φήμες που ακούγονται περί συμμετοχής του Φάρου στην Α2 κατηγορία: «Είμαστε οι πρώτοι επιλαχόντες σε περίπτωση που κάποια ομάδα δεν μπορέσει να κατέβει από τις πάνω κατηγορίες . Όποτε περιμένουμε . Δεν υπάρχει θέμα να αγοράσουμε θέση. Απλά θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

Για τις δυο μεταγραφές (Καράμπουλας και Λιακόπουλος) που έχει κάνει ο σύλλογος μέχρι τώρα: «Επιλέξαμε να κινηθούμε σε 2 λύσεις που από μόνες τους μπορούν να κάνουν την διαφορά . Δίπλα στον ήδη Πόλυ κορμό που έχουμε νομίζω ότι η ομάδα θα είναι 2 σκάλες πιο πάνω . Σίγουρα είναι τιμή για τον σύλλογο μας να έρχονται ν αγωνιστούν τέτοιοι αθλητές».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να τους πείσει να φορέσουν τη φανέλα του Φάρου: «Η αλήθεια είναι ότι όλα έγιναν μέσα σε 3 μέρες . Μπορεί να φαίνεται εύκολο .Νομίζω όμως ότι το κάναμε και οι 2 πλευρές να φαίνεται εύκολο . Θεωρώ ότι ήμασταν συνειδητοποιημένοι όλες οι πλευρές τι θέλαμε και αυτό το έκανε να μοιάζει εύκολο. Το να πείσεις όμως παιδιά αυτής της αξίας να έρθουν να παίξουν ακόμα και στη Β εθνική δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση».

Για το αν θα υπάρξουν και άλλες «βόμβες» στο μεταγραφικό παζάρι: «Θα ενισχύσουμε την ομάδα με γνώμονα την ποιότητα και το καλύτερο δυνατό ...Όχι τις εντυπώσεις».
Για το ότι η ομάδα επενδύει κυρίως σε παίκτες που έχουν παίξει παλαιότερα στη Νέα Κηφισιά: «Η ομάδα παίρνει παίκτες που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να σταθούν σε αυτό τα επίπεδο με αξιώσεις. Γι αυτό μπορεί να διαλέξει παίκτες που έχουν ήδη έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους σε πετυχημένες ομάδες, όπως η Νέα Κηφισιά»

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights