Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Δεν εμπλέκεται σε σενάρια Α1 ο Φάρος...

Ο Φάρος Κερατσινίου αποτελεί ένα από τα πλέον υγιεί σωματεία στον χώρο του Ελληνικού μπάσκετ, και έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι θέλει να κερδίζει τις ανόδους του εντός των αγωνιστικών χώρων, χωρίς να θέλει να μπλέκει σε άλλου είδους σενάρια, ειδικά όταν αφορύν την Α1 Εθνική κατηγορία.
Έτσι έκανε και όταν ηττήθηκε
από τους Μαχητές Δόξας Πευκών στο μπαράζ ανόδου στα Τρίκαλα, καθώς και συγχαρητήρια έδωσε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για την άνοδο της στην Α2, αλλά και ξεκίνησε τον σχεδιασμό του για την Β' Εθνική, θέλοντας με τις κινήσεις που έκανε να δημιουργήσει μια ομάδα με στόχο τον πρωταθλητισμό.
Με την ταπεινότητα που διαθέτει την διοίκηση της ομάδας, ούτε τότε μπήκε σε σενάρια με εξαγορά ομάδας ή θέσης, παρότι ο Αετός όπως είδαμε απορροφήθηκε από τον Δούκα, απλά ανέβηκε ως πρώτη επιλαχούσα ομάδα στην Α2, καθώς ο Πανελευσινιακός δήλωσε αρχικά αδυναμία και πλέον θα αγωνίζεται στην Β' Εθνική. Έτσι, σύμφωνα με κύκλους της ομάδας του Κερατσινίου ούτε τώρα αναμένεται να μπλέξει σε τέτοιου είδους σενάρια που αφορούν την Α1 καθώς θέλει να δώσει ένα υγιή αγώνα ώστε να καταφέρει μέσα στο γήπεδο να κερδίσει ότι του αναλογεί. 

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights