Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ Ο ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ

Ο Φάρος τρελαίνει κόσμο με τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι. Απέκτησε και τον Γάιο Σκορδίλη, “γιγαντώνοντας” τη ρακέτα του και ο Ανδρέας Πολέμης έχει στα χέρια του υλικό για τεράστια πράγματα.
Η πρώτη “βόμβα” στη φροντ
λάιν των Κερατσινιωτών είχε έρθει με τον επί 13 συναπτά έτη παίκτη της Α1, Νίκο Αγγελόπουλο, για να ακολουθήσει ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, Μιχάλης Κακιούζης, ενώ ήδη στο ρόστερ υπήρχαν οι πολύπειροι Χρήστος Πετροδημόπουλος και Σωτήρης Κατούφας
Η ανακοίνωση:
“Ακόμα μία μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα μας με την προσθήκη του 27χρονου σέντερ, Γάιου Σκορδίλη ο οποίος υπέγραψε σήμερα (02/09) το συμβόλαιό του με το Φάρο Κερατσινίου στο “Darling” στον Πειραιά παρουσία του Προέδρου, Βαγγέλη Τσάπα, του προπονητή Ανδρέα Πολέμη και του Sport Director, Σταύρου Ελληνιάδη.
Ο Σκορδίλης γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 6 Δεκεμβρίου του 1987, έχει ύψος 2,08 μέτρα και αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Απόλλωνα Πάτρας. Στον Απόλλωνα είχε 9 πόντους και 6,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.
Την περίοδο 2013-2014 αγωνίστηκε στον Πανιώνιο ενώ το 2012-2013 φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναικού με τον οποίο κατέκτησε τόσο το Πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο Ελλάδος. Τη χρονιά 2011-2012 ήταν παίκτης του Ίκαρου Καλλιθέας. Τέλος, από το 2006-2011 αγωνιζόταν στην ομάδα του Άρη”.
“Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Φάρου. Είναι μια ομάδα που έχει κάνει πολύ σημαντικές προσθήκες και σκοπός της είναι να πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και να διεκδικήσει μια θέση στην Α1. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των ανθρώπων που μας εμπιστεύτηκαν”, δήλωσε ο Σκορδίλης αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.
πηγή:www.eurohoops.net

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights