Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Α.Ο.ΦΑΡΟΣ: Κληρώσεις Κυπέλλου - Πρωταθλήματος

Στο κύπελλο η ομάδα μας  θα συμμετέχει περί τα μέσα Οκτωβρίου στην Γ΄φάση (στις 2 πρώτες φάσεις συμμετέχουν ομάδες από Δ', Γ΄και  Β΄ ΕΣΚΑΝΑ)  με αντίπαλο τον Ιωνικό Νίκαιας που για φέτος έχει στις τάξεις της ένα παλιό γνώριμο, τον περσινό προπονητή του Φάρου, Μάη Κωνσταντινίδη,( οι ημερομηνίες διεξαγωγής δεν έχουν ακόμα οριστεί).
Στην Α΄φάση του κυπέλλου (Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 /09/2010) θα γίνει ένα τοπικό ντέρμπι.
Οι φίλοι μας της Αναγέννησης Ικονίου θα αντιμετωπίσουν την γειτονική ομάδα της Ένωσης Αμφιάλης. 
Η προκριματική φάση του κυπέλλου θα ξεκινήσει την Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010. 
Όσον αφορά το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στις 4 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ 2010 ημέρα Δευτέρα, φέτος τα παιχνίδια θα είναι πολύ δυνατά και δύσκολα καθώς συμμετέχουν σε αυτό  πολύ καλές ομάδες οι οποίες έχουν ενισχυθεί με παίκτες αξιόλογους.Μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι υπάρχουν στην κατηγορία σύλλογοι που προέρχονται από την εμπειρία της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας
Συγκεκριμένα για την 1η αγ. ο Φάρος θα βρεθεί αντίπαλος με την Δραπετσώνα (εντός) και στην 2η αγ. θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Πειραιά (εκτός).
Στην 3η αγ. θα υποδεχτούμε στο Νικολαΐδης την περσινή φιναλίστ μαζί με τον ΦΑΡΟ, την ομάδα της Μάνδρας και στην  4η αγ. θα παίξουμε εκτός με την Προοδευτική, την ομάδα στην οποία για φέτος θα συνεχίσει την καριέρα του,ένα δικό μας παιδί  ο περσινός play mayker του Φάρου Kώστας Δαλμυράς.
Σπουδαίες και οι επόμενες αγωνιστικές με κυριότερες να ξεχωρίζουν αυτές: της 5ης αγ. με αντίπαλο τον Ιωνικό Νίκαιας(εντός),της 9ης αγ. με τον Εθνικό εντός,της 10ης αγ. με το Πόλις εντός και τον Πρωτέα Βούλας στην 11η αγ. εκτός.
Ο Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ εύχεται σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος Α΄ Ανδρών καλή επιτυχία.    

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights