Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ένα θλιβερό γεγονός...

έγινε σήμερα το απόγευμα την ώρα της προπόνησης της ομάδας των μίνιΟ μικρός αθλητής μας, Δούσης Δημήτρης, σε μια διεκδίκηση της μπάλας  χτύπησε άσχημα το γόνατό του και έπεσε κάτω σφαδάζοντας από τους πόνους. Αμέσως ο κόουτς της ομάδας Χρ. Μάρδας διέκοψε την προπόνηση και έτρεξε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον μικρό μας αθλητή μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ. Εκεί οι γιατροί ύστερα από μαγνητική τομογραφία που τον υπέβαλαν διαπίστωσαν ότι το γόνατό του ήταν καλά. Από την σύγκρουση δημιουργήθηκε αιμάτωμα για το οποίο ο μικρός Δημήτρης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του με παρακέντιση.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα του Δημήτρη είχε ο γ.γ. του συλλόγου Γ. Μπουλίογλου καθώς και ο κόουτς Χρ. Μάρδας ο οποίος μας μετέφερε τα νέα και μας είπε ότι: ο Δημήτρης είναι πολύ δυνατό παιδί και θα τα καταφέρει σε αυτή την δύσκολη στιγμή. 
Από όλη την μπασκετική οικογένεια του Φάρου τις Θερμότερες Ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση
                                           Δημήτρη  περαστικά, σιδερένιος και γρήγορα πάλι κοντά μας  
     

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights