Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Πείσμωσε η Μάνδρα και...

τύφλωσε τον Φάρο μέσα στο Κερατσίνι
Μετά την βαριά ήττα της Μάνδρας από τον Εθνικό, ελάχιστοι περίμεναν ότι η ομάδα του Γρίβα θα είχε την ψυχολογία να μαζέψει τα συντρίμμια της και να κάνει μια τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση μέσα στο Κερατσίνι, υποχρεώνοντας σε δίκαιη ήττα (59 -73) τον αήττητο ως χθες και πολύ δυνατό φέτος Φάρο.Την ίδια ώρα οι άλλοι τρεις  πρωτοπόροι δεν συνάντησαν δυσκολίες να πάρουν τις αναμενόμενες νίκες. Ο Εθνικός νίκησε εύκολα την Προοδευτική (70-51 ) σε ένα κράμερ εναντίον κράμερ, όπου Κράμερ ο Κώστας Κλιγκόπουλος σήμα κατατεθέν της Α΄ τα τελευταία χρόνια.
Ο Πόλις ήταν πειστικός στην Καλλιθέα, βρήκε και άλλες λύσεις πέραν του φοβερού Θέμη και επιβλήθηκε(78 -55) του Πέρα. Ο Πρωτέας Βούλας είχε το πρώτο χέρι με τον Φοίνικα και το απέδειξε (65 -55). Το βέβαιο είναι ότι μπορεί ποιοτικά να υπάρχει πτώση αλλά η βιτρίνα της ΕΣΚΑΝΑ θα έχει και πάλι σασπένς και ανατροπές.
Στα άλλα ματς, ο Ρέντης σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση επικράτησε ύστερα από δύο παρατάσεις του Ιωνικού Νίκαιας (87-83), ο Άρης Νίκαιας, πάντα ισχυρός στον Πλάτωνα, δεν είχε πρόβλημα (59-39) με τη χλωμή επιθετικά Δραπετσώνα και ο Άλιμος πήρε την πρώτη του νίκη στην παράταση με(76-74) από την ιδιαίτερα μαχητική Ελευθερία Μοσχάτου.      
ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, 20 Οκτ 2010. 

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights