Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Δυναμίτης...

ο Ιωνικός στο Σαλπέας
Το ντέρμπι στο Σαλπέας φαινόταν ότι θα τελείωνε υπέρ του Εθνικού, αλλά οι γηπεδούχοι εγκλημάτησαν και ο Ιωνικός πήρε στην παράταση μια νίκη-βάλσαμο με 83-75 που τον διατήρησε ζωντανό στο κυνήγι του τίτλου.
Μέχρι το σημείο εκείνο η ατμόσφαιρα στο ακατάλληλο για αγώνες τέτοιου επιπέδου - το ξανατονίζουμε - κλειστό ήταν εκπληκτική με τους φανατικούς φίλους των δύο ιστορικών ομάδων να συμπεριφέρονται άψογα!
Στο τέλος όμως κάποιος ανεγκέφαλος οπαδός του Εθνικού πέταξε δυναμιτάκια στους αθλητές του Ιωνικού και χρειάστηκε η παρέμβαση των ΜΑΤ.
Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα. Η βλακεία ενός μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα και ο νοών νοεί τω.
Ο Μανδραϊκός είχε την ευκαιρία να μείνει μόνος πρώτος με νίκη στο Μοσχάτο, αλλά το ματς δεν έγινε γιατί έσταζε η οροφή και το δάπεδο ήταν γλιστερό και επομένως ακατάλληλο. Το ματς με έγκαιρη απόφαση του Δ.Σ.  θα διεξαχθεί σήμερα στις 21.00 στο ίδιο γήπεδο.
Το στραβοπάτημα του Εθνικού εκμεταλλεύθηκε ο Φάρος που έβαλε φρένο στην εκπληκτική φέτος Δραπετσώνα και με 82-69 τον έπιασε στην κορυφή.
Η έκπληξη της ημέρας έγινε στη Νέα Σμύρνη, όπου το Π.Φάληρο νίκησε 70-65 τον Ίκαρο και ανάσανε στην βαθμολογία.
Η Ευρυάλη ταλαιπώρησε τον Άρη Νίκαιας στον Πλάτωνα, αλλά σαν από μηχανής θεός ο Μιχάλης Γαλίτης με τρίποντο στη κόρνα έκρινε το ματς 64-61.
Ακόμη, η Βουλιαγμένη στο τοπικό ντέρμπι λύγισε με 66-56 τον Πρωτέα Βούλας, ενώ η ΑΛΦΑ ανώτερη επιβλήθηκε του Φοίνικα Πειραιά 66-54.  
ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, 21 Δεκ 2011
         

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights