Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Η ανασκόπηση της 11ης αγωνιστικής

Το basketworld.gr σας παρουσιάζει το... τρίτο ημίχρονο της 11ης αγωνιστικής στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ.
ΕΝ. ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΦΑΡΟΣ
Ο Φάρος φρόντισε να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη και παίζοντας δυνατή άμυνα, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ένωσης Νέας Περάμου / Μεγάρων, χωρίς να κινδυνέψει σε κανένα σημείο με ήττα. Οι παίκτες του Κώστα Σορώτου ήταν επιβλητικοί και έχοντας αιχμή

του δόρατος τον Σωτήρη Κατούφα και άξιους συμπαραστάτες του τον Ανδρέα Παπαδόπουλο, τον Πάνο Λαμπρόπουλο και τον Γρηγόρη Κούκουρα, ξεπέρασαν έναν δύσκολο... σκόπελο.
Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι βασίστηκαν κατά κύριο λόγο στον Στέλιο Καλεμτζάκη, ενώ θετική παρουσία στην επιστροφή του είχε και ο Σπύρος Προσελέντης. Αντίθετα, ο Βαγγέλης Ρώης δεν κατάφερε να βοηθήσει, καθώς αγωνίστηκε ελάχιστα λόγω του τραυματισμού του στο πόδι.

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights