Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Η ανασκόπηση της 12ης αγωνιστικής

από το Basketworld.gr:
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΠΕΡΑ 82-62
Μπορεί η τελική διαφορά, που έφτασε στο +20 για τον Φάρο, να δείχνει θρίαμβο, όμως η αλήθεια είναι πως οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας δεν είχαν και τόσο εύκολο έργο. 

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν και πάλι δυναμικά, προσπαθώντας να κάνουν το μεγάλο "μπαμ" της αγωνιστικής, όμως οι Κερατσινιώτες έδειξαν συγκέντρωση όταν έπρεπε, φτάνοντας στη νίκη.
"Μορφή" του αγώνα ήταν ο Σωτήρης Κατούφας, που έκανε "θραύση" κοντά στο καλάθι, σημειώνοντας 29 πόντους, ενώ καθοριστική συμβολή είχαν οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Πρινέας και Ανδρέας Παπαδόπουλος. 
Για τις φιλοξενούμενους υπήρχε πολυφωνία, όμως από μια στιγμή και μετά ήταν αδύνατον να έρθει κάτι παραπάνω από μια αξιοπρεπή ήττα.http://www.basketworld.gr/2013/01/blog-post_1190.html

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights