Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΦΙΛ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

faros omada 
Κι αν σημασία έχει το ταξίδι κι όχι ο προορισμός, ωστόσο ο προορισμός δίνει το… αντίκρισμα σε κάθε ταξίδι! Όπερ και εγένετο, σε μια αθλητική οικογένεια που με αλήθεια…περιεχομένου, αποκαλείται “οικογένεια” από όλους και επισήμως υφίσταται ως Φάρος Κερατσινίου!
Όταν υπάρχει όραμα, μεράκι και διάθεση για δημιουργία, τα αποτελέσματα είναι θέμα χρόνου και οι στόχοι δεν εκλείπουν ποτέ. Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, ο Φάρος ένωσε άτυπα τις δυνάμεις του με τον σύλλογο του Θεμιστοκλή και “γεννήθηκε” μια ομάδα δυνατή, που εξαρχής εδραιώθηκε, ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις του πειραϊκού μπάσκετ. Σ’ αυτή την εξέλιξη, τον πλέον καθοριστικό ρόλο, έπαιξε η συνεργασία του ισχυρού άνδρα της ομάδας Βαγγέλη Τσάπα, με τον προπονητή Ανδρέα Πολέμη, οι οποίοι αποτέλεσαν και τους εμπνευστές του όλου εγχειρήματος, που λέγεται Φάρος!

Πρώτη άνοδος – πρώτο πρωτάθλημα!
Η άνοδος στην Α’ κατηγορία ήρθε το 2010 με δόξα και τιμή… πρωταθλητή! Από την πρώτη κιόλας απόπειρα και η σεζόν 2010-2011 βρίσκει την ομάδα να κατοικοεδρεύει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.
Η συνέχεια;  Καλύτερη του αναμενόμενου.  Στην παρθενική της χρονιά στην Α' ΕΣΚΑΝΑ, ο Φάρος όχι απλά πρωταγωνίστησε, διεκδικώντας και πάλι την άνοδο, αλλά συνηθισμένος στις διακρίσεις, αδυνατούσε να μη δρέψει… κούπα και στέφθηκε κυπελλούχος της ΕΣΚΑΝΑ επικρατώντας του Εθνικού Πειραιώς.
Ο ρόλος του πρωταγωνιστή που, εκ των τίτλων, είχε αναλάβει η ομάδα, ανέβασε αυτοπεποίθηση και πήχη στα ύψη και απολύτως δικαιολογημένα. Έτσι το καλοκαίρι του 2011 το ρόστερ ενισχύθηκε εκ νέου, με τον Φάρο να συγκαταλέγεται στις ομάδες-φαβορί για την άνοδο στη Γ’ Εθνική , με πανίσχυρα αντίπαλα μεγέθη, όπως ο Ιωνικός Νικαίας και ο Εθνικός Πειραιώς. Αν και έγιναν αρκετές υπερβάσεις, στο τέλος ήρθαν μαζεμένες ήττες, προερχόμενες κυρίως από εξωγενείς παράγοντες και η επίτευξη του στόχου στάθηκε αδύνατη εκείνη τη χρονιά.

Αναπόφευκτη η κρίση… και RESET με ενίσχυση
Ομάδες που μεγαλώνουν, ομάδες που κερδίζουν, ομάδες που δημιουργούν παρελθόν, παρόν και διψάνε για μέλλον, είναι οι ομάδες που βιώνουν και τις μεγάλες κρίσείς. Μια τέτοια είχε και ο Φάρος όταν ο στόχος της ανόδου αποδείχτηκε ανέφικτος. Τα λιμνάζοντα νερά ταράχτηκαν, με τον coach Πολέμη να δηλώνει παραίτηση και τον Βαγγέλη Τσάπα να φτάνει επίσης σε πρόθυρα αποχώρησης. Ωστόσο, η ψυχραιμία έκανε την εμφάνισή της και το καθαρό μυαλό επικράτησε. Μετά από αρκετή σκέψη, ο πρόεδρος σε πείσμα των καταστάσεων παρέμεινε, αποφασισμένος να δημιουργήσει μια πιο δυνατή ομάδα, με καθοδηγητή τον πολύπειρο Κώστα Σορώτο που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.
Οι Ανδρέας Δασκαλούδης, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Γιώργος Κουντουράς, Γρηγόρης Κούκουρας και Στέφανος Παναγόπουλος παρέμειναν, ενώ επέστρεψαν οι Αλέξανδρος Τριανταφύλλου και Μιχάλης Τσαγκαράκης, δημιουργώντας έναν δυνατό κορμό. Οι μεταγραφές όμως ήταν αυτές που δημιούργησαν αίσθηση, προμηνύοντας ένα μέλλον με διακρίσεις, τίτλους και τίποτα λιγότερο! Ο Σωτήρης Κατούφας, ο Βαγγέλης Πρινέας, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Αλέξανδρος Καρλάφτης και ο Πάνος Λαμπρόπουλος ήρθαν με στόχο την επικράτηση… την καθολική επικράτηση.
Το πιο ηχηρό όνομα ήταν αναμφίβολα αυτό του Σωτήρη Κατούφα, ο οποίος με σημαντική θητεία στην Α1 επέλεξε τους Πειραιώτες, βλέποντας πιο μακριά απ’ ότι κάποιοι πίστευαν, εξηγώντας πως Τα τελευταία χρόνια όποιος παρακολουθεί  τοπικές κατηγορίες, βλέπει  πως ανεβαίνει το επίπεδο και έρχονται παίκτες από πιο ψηλά. Στο ΦΑΡΟ γίνεται μια δουλειά που αντιπροσωπεύει ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών”  και δικαιώθηκε πανηγυρικά.

Οι δεσμοί οφείλουν να είναι δεσμοί ζωής
Παρά το διαζύγιο, οι Κερατσινιώτες δεν ξέχασαν τον Ανδρέα Πολέμη και λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, διοργάνωσαν φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του, με αντίπαλο τον Πορφύρα, απονέμοντας του τιμητική πλακέτα για την εν γένει προσφορά του προπονητή στην ομάδα. Ένα παιχνίδι που αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε εν όψει του “Γολγοθά” που θα ακολουθούσε.
faros3
Ο “Μαραθώνιος” του τίτλου σε 96 ώρες!
Στάση 1η :  21η αγωνιστική, 11η Μαρτίου 2013 και ο Φάρος παίζει, κατά γενική ομολογία, τη μετέπειτα ζωή του σε πολλαπλές εκδόσεις και με ταμείο δύο τίτλους.
Το ματς με τον Ίκαρο στη Νέα Σμύρνη αποδείχτηκε ο “φάρος” του Φάρου!
Ήταν ο αγώνας που έκρινε την άνοδο, που έδωσε το απόλυτο πλεονέκτημα, που ενέπνευσε και συσπείρωσε για το επερχόμενο Κύπελλο. Ένα σκληρό παιχνίδι όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ ( 54-56) και με το όνομα του αντιπάλου αρκετό για όποια περαιτέρω διευκρίνιση.  Το “2πλο της Ανόδου”, ο αγώνας που έδωσε αυτοπεποίθηση και “έδεσε” την ομάδα και όπως χαρακτηριστικά είπε ο Αν. Πολέμης: Το ματς με τον Ίκαρο μάς έκανε μία γροθιά” όντας το πρώτο χρονικά, σε ένα μαραθώνιο τριών παιχνιδιών – τελικών και νικηφόρων.
ΙΚΑΡΟΣ Ν. ΣΜ. -ΦΑΡΟΣ  54-56 (22-25)
Διαιτητές:  Παπαφωτίου Στερέμπας
ΙΚΑΡΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ(Δρουμπούκης Τσεπέλης ): Παρίσος 12(1), Λυγγερίδης 2,   Λύτρας , Κανέλλης 5,  Ντεφούδης 4,  Αναστασόπουλος 9, Κριεκούκης ,  Λοϊζίδης 8 ,  Δεληγιάννης Γ. 14(2)
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ.(Πολέμης , Κωλέτσης): Παπαδόπουλος Α. 8(2), Δασκαλούδης 9 , Παναγόπουλος , Τζαγγαράκης, Καρλάφτης 3, Κούκουρας 4(1) , Πρινέας 1, Κατούφας 22, Λαμπρόπουλος 3(1), Κουντουράς 6
 Στάση 2η :  13 Μαρτίου 2013 και ο Φάρος απολαμβάνει για ακόμη μία φορά τον θεσμό του Final 4 κυπέλλου της ΕΣΚΑΝΑ που διεξάγεται στο κλειστό της Γούβας. Ο  Πόλις Καλλιθέας είναι ο πρωταθλητής του Α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής, ήταν η ομάδα που απέκλεισε, την προηγούμενη χρονιά, από το κύπελλο τους Κερατσινιώτες και αυτά είναι… δανεικά. Οι παίκτες του Ανδρέα Πολέμη δεν πτοήθηκαν ακόμα και όταν ο Σωτήρης Κατούφας αποσύρθηκε με 5 φάουλ , περίπου 5’ πριν τη λήξη και κέρδισαν πανάξια το εισιτήριο για τον τελικό κόντρα στον Μανδραϊκό.
ΦΑΡΟΣ – ΠΟΛΙΣ ΚΑΛ. 60-53
Διαιτητές: Σιώκας , Στρέμπας
Δεκάλεπτα: 20-9, 33-23, 40-43, 60-53
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. (Πολέμης):
Παπαδόπουλος Σ. 10 (2), Δασκαλούδης 7, Τζαγγαράκης, Καρλάφτης, Κούκουρας 2, Πρινέας 2, Κατούφας 22 (1), Λαμπρόπουλος, Κουντουράς 17 (2) 
ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Σίμος):
Μπογδανίδης 2, Σιγλέτος 6, Παντελιάδης 15 (2), Καραλής 2, Μακρόπουλος 4, Βεληζιώτης 4, Κασπαριάν 9 (1), Βαμβακάς 5, Λαζαρακόπουλος, Λάμπος, Αγγελόπουλος 6 (1)
 Στάση 3η:  15 Μαρτίου 2013 – Τελικός κυπέλλου.  Με τον Μανδραϊκό να έρχεται με περισσή αποφασιστικότητα να “σώσει” την παρτίδα, καθώς δεν είχε απομείνει κάτι άλλο να διεκδικήσει και έχοντας βγει ουσιαστικά εκτός κούρσας πρωταθλήματος, το παιχνίδι ήταν μόνο... ζωής αλλά αποδείχτηκε “θανάτου”. Σ’ ένα ματς που εύκολα θα ζήλευαν ομάδες εθνικών κατηγοριών ο Φάρος αναγεννήθηκε, ανακάλυψε επιπλέον ψυχικά αποθέματα και επέστρεψε στη διεκδίκηση του τίτλου αφού στο φινάλε οι παίκτες του Γ. Γρίβα έκαναν την ανατροπή και αντεπιτέθηκαν περνώντας μπροστά 58’’ πριν τη λήξη.  Ο MVP του Final 4, ο ΜVP του Φάρου, ο MVP του πρωταθλήματος λέγεται Σωτήρης Κατούφας και έδειξε την κλάση του καθώς ήταν εκεί όταν η ομάδα τον χρειάστηκε. Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος δήλωσε παρών και το κύπελλο απέκτησε κάτοχο ή ιδιοκτήτη ή έγινε περιουσιακό στοιχείο του Φάρου Κερατσινίου ξανά μετά  την κατάκτηση του 2011!
Φέτος, παίζουμε πιο πολύ σαν νικητέςείπε ο Γιώργος Κουντουράς  και με λογική συνέχεια,  ο πρώτος τίτλος της χρονιάς είναι γεγονός, άλλωστε όταν  παίζεις σαν νικητής έρχονται οι τίτλοι! 
ΦΑΡΟΣ – ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-12, 37-28, 48-46, 67-65
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. (Πολέμης):
Παπαδόπουλος Α. 12(1), Δασκαλούδης6, Τζαγγαράκης 3, Κούκουρας 8(1), Πρινέας 8, Κατούφας 17, Λαμπρόπουλος, Κουντουράς 13(2)

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Γρίβας): Μαρούγκας 7(1), Χαϊδεμένος 2, Πετρόπουλος 7(1), Βαρυπάτης 12(3), Σουρλής 15(1), Μπαζιώτης, Λίτσιος 7, Στέφος 10(2), Ηλιάδης 3(1), Κατσαρέλιας 2 
faros2
Όταν ο Ανδρέας Πολέμης μετά την κατάκτηση του κυπέλλου υποστήριξε πως η κατάκτηση του κυπέλλου μάς έδωσε οντότητα ως ομάδα.  Είμαι περήφανος για τους αθλητές μας γιατί στα 4 τελευταία ματς έδειξαν χαρακτήρα και έκλεισαν στόματα”,  εκδηλώνοντας και την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι αποτελεί κομμάτι του ΦάρουΕίμαι χαρούμενος γιατί ήρθα στην ομάδα σε κομβικό σημείο, στο οποίο έπρεπε να συνεχιστεί μία δουλειά και η ομάδα να παραμείνει πρώτη
O πρόεδρος του Φάρου, Βαγγέλης Τσάπας δεν έκρυψε την ικανοποίηση του, κάνοντας και μια αναπόφευκτη σύγκριση: “Για εμάς είναι τεράστια επιτυχία ότι σε τέσσερα χρόνια έχουμε πάρει δύο Κύπελλα και η μοναδική ομάδα που έχει περισσότερα από εμάς είναι μόνο ο Ίκαρος Καλλιθέας που αγωνίζεται στην Α1” τιμώντας όμως και τον αντίπαλο “ Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του Μανδραϊκού,  γιατί είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με σπουδαίους παίκτες και ειδικά τον Σουρλή που είναι μεγάλος παίκτης και εκπληκτικό παιδί”.

ΕΝΑΣ  ΕΠΙΛΟΓΟΣ… ΚΑΤΙ ΣΑΝ  ΠΑΡΑΜΥΘΙ!
Με τον αέρα του Κυπελλούχου και την ψυχολογία, αναπόφευκτα υψηλή, ο Φάρος συνεχίζει τις νίκες οδεύοντας ολοταχώς προς το… νήμα που οδηγεί στην Γ’ Εθνική αλλά με την ανάσα του Ικάρου ηχηρή καθώς παράλληλα νικούσε και το αντίπαλο δέος. Χαρακτηριστικά τα λόγια του προέδρου Βαγγέλη Τσάπα: Το πρωτάθλημα ήταν πολύ αγχωτικό. Έγινε μια μάχη με τον Ίκαρο, ο οποίος είναι μία πολύ καλή ομάδα και το γεγονός ότι ήμασταν ισόβαθμοι ως το τέλος τα λέει όλα. Κερδίζαμε τα ματς και ήταν σαν να βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο, καθώς νικούσε και ο Ίκαρος”
Με μια ειδοποιός διαφορά:  οι Πειραιώτες θα αποφάσιζαν ποιος θα πανηγυρίσει στο φινάλε, αφού οι δύο νίκες επί του Ικάρου έκαναν σαφές ποιος ήταν το αφεντικό. Οι παίκτες του Ανδ. Πολέμη είχαν ακόμα ένα πλεονέκτημα, αυτό της “μίας ήττας” και ευτυχώς, γιατί η ζωή και πόσω μάλλον ο αθλητισμός ζει από ανατροπές…!

25η η “Φαρμακερή” και ο οδηγός της ανόδου
Στις 22/ 4/ 2013 παίζεται η προτελευταία παράσταση στην ΕΣΚΑΝΑ και ο Φάρος έχει ομολογουμένως μια δύσκολη αποστολή με το ΠΕΡΑ. Δύσκολη; Σαφώς. Γιατί τα δύσκολα έρχονται όταν οι ομάδες παίζουν για τη… ζωή τους και στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο η ομάδα του coachΚουκούρη ήθελε την παραμονή της, που θα ερχόταν μόνο με νίκη και την πέτυχε.  Σε ρόλο πρωταγωνιστή το πάθος και τη θέληση οι παίκτες του ΠΕΡΑ δεν άφησαν ποτέ τον Φάρο να ξεφύγει και πήραν “νίκη-χρυσάφι” με τη διαφορά στο καλάθι και το τελικό 70-68 να βάζει σε περιπέτειες τους Κερατσινιώτες, καθώς ο Ίκαρος κέρδισε συγκατοικώντας στην κορυφή, αλλά… ο Φάρος θα αποφάσιζε!

ΠΕΡΑ – ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ.  70-68 (29-30)
Διαιτητές :  Μπίκας , Στρέμπας
ΠΕΡΑ (Κουκούρης ): Τσιρίδης 8(2), Κεφαλληνός ,  Δοροβίτσας ,  Χεργκελετζής 15(1),  Πέτας 15(1), Μπέλης 6 , Βαρδάλος 2 , Λουκάκης 8 , Πετρόπουλος 4,  Αλεξανδράκης 12(3), Αλεξανδρόπουλος Μητρόπουλος
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. (Πολέμης,  Κωλέτσης): Παπαδόπουλος Α. 8(2), Δασκαλούδης 3, Παναγόπουλος , Τζαγγαράκης , Καρλάφτης 10(3), Κούκουρας 3(1), Πρινέας 8, Κατούφας 27,   Κουντουράς 9, Παπαδόπουλος Σ.

PASSWORD: ΑΝΟΔΟΣ!
Η ήττα από το ΠΕΡΑ οδηγούσε κατευθείαν στη Γ’ Εθνική, όσο οξύμωρο κι αν μοιάζει αυτό. Οι παίκτες του coachΠολέμη δεν είχαν περιθώρια για δεύτερες σκέψεις αλλά αποκλειστικά για μία … τη νίκη!
Η τελευταία στροφή του πρωταθλήματος είχε έρθει και μόνο η ψυχολογία έφτανε για να την κάνει την πιο επικίνδυνη της χρονιάς. Όμως όπως σωστά παρατηρούσε ο Σωτήρης Κατούφας: Με το άγχος λειτουργούσαμε καλύτερα. Όταν ήμασταν πιο χαλαροί κάναμε κάποιες ήττες, αλλά όταν η ομάδα ήταν με την πλάτη στον τοίχο, έδειχνε το καλό της πρόσωπο”.
Σε αντιστοιχία: όπως όταν παίζεις για τη “ζωή-παραμονή”… κερδίζεις, το ίδιο μοτίβο υφίσταται όταν παίζεις για τους κόπους και τις θυσίες, μιας χρονιάς (όντας και κυπελλούχος), για την καθιέρωση, για την “σφραγίδα” της αξίας σου που έρχεται πάντα με έναν τίτλο, με μία άνοδο, με το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Για όλα αυτά και τίποτα λιγότερο!
Στις 29/ 4/ 2013 ο Φάρος Κερατσινίου κέρδισε την άνοδο! Η ομάδα του Πειραιά με εξαιρετική εμφάνιση συνολικά, αλλά με κορυφαίους τους Κατούφα (20π.) και Παπαδόπουλο Σ. (25π.) επικράτησε του ΑΛΙΜΟΥ με 100στάρα ήτοι 104-89 και με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο, διεμήνυσε τοις πάση ποιος ήταν και είναι το αφεντικό!  Έτσι απλά και όμορφα η σεζόν 2013-2014 θα βρει τον Φάρο στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του, έτοιμο να δρέψει, δύσκολα ή εύκολα, ό,τι καλύτερο έχει να του προσφέρει αυτή η νέα περιπέτεια!
Ο καθοδηγητής του Φάρου, σ’ αυτό το επίπονο και γλυκό ταξίδι Ανδρέας Πολέμης, δεν ξέχασε... πρόσωπα και πράγματα αφιερώνοντας αυτή τη χρονιά και τους τίτλους της“Σε όλα τα παιδιά που δουλέψαμε μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, τον Βαγγέλη Τσάπα, τους διοικούντες και τον Κώστα Σορώτο, στον οποίο αναλογεί μερίδιο επιτυχίας, καθώς ήταν ο προπονητής της ομάδας στο α΄ γύρο του πρωταθλήματος” 

ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. - ΑΛΦ ΑΛΙΜΟΥ 104-89(56-37)
Διαιτητές: Ζακεστίδης , Ουσταμπασίδης
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. (Πολέμης,  Κωλέτσης): Παπαδόπουλος Α. , Δασκαλούδης , Παναγόπουλος 9(3), Τζαγγαράκης 6, Καρλάφτης 10, Κούκουρας 12(4), Πρινέας 6, Κατούφας 20, Λαμπρόπουλοος 3(1) , Χόρτσας ,   Κουντουράς 13(4), Παπαδόπουλος Σ.  25(7)
ΑΛΦΑ (Τσολάκης , Μαστρογιάννης): Τσιριγωτάκης 14(2),  Κυριακόπουλος 10(2) , Τσατάλας 8(1) , Παπουλίδης 36(7),   Κανούρης ,  Καψαρίδης Ι., Καψαρίδης Γ. 6 Κατωπόδης 12(3), Τζουμάνης 3(1)

Ένας πρόεδρος “παλαιάς κοπής” που επιμένει στις ωραίες στιγμές
Στον απολογισμό του οισχυρός άντρας του Φάρου, Βαγγέλης Τσάπας, τόνισε πως: “Η άνοδός μας ήταν η πιο καθαρή. Είναι τεράστια επιτυχία για μία συνοικιακή ομάδα να έχει κατακτήσει μέσα σε 3 χρόνια 2 Κύπελλα κι ένα Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ”, χωρίς να ξεχάσει και τη συνεισφορά των φιλάθλων τονίζοντας: “Όποτε χρειαστήκαμε βοήθεια ήταν εκεί. Στην αναμέτρηση με τον Άλιμο  ήρθε αρκετός κόσμος και παρακολούθησε ένα παιχνίδι, στο οποίο μπήκαν 35 τρίποντα. Ευελπιστούμε του χρόνου που θα παίζουμε Κυριακή να  έρχεται περισσότερος κόσμος”.
Για τη νέα σεζόν:Σκοπός είναι να διατηρήσουμε τον κορμό μας  και να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα υπό την καθοδήγηση του Ανδρέα Πολέμη. Πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο” και όλα αυτά… γιατί; “Το μπάσκετ είναι  αρρώστια και αποτελεί τρόπο ζωής για εμένα. Η ικανοποίηση είναι ηθική, καθώς στην ουσία εξαγοράζεις ωραίες στιγμές”.

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights