Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Τέλος το διάλειμμα

Μόλις ένα χρόνο έμεινε εκτός Α' ΕΣΚΑΝΑ ο Φάρος Κερατσινίου,ο οποίος επιστρέφει εκεί που ανήκει... 
Η... απουσία από την Α' ΕΣΚΑΝΑ δεν ήταν μεγάλη για το Φάρο.Ο σύλλογος του Κερατσινίου για τρία συνεχή χρόνια βρέθηκε στην πρώτη κατηγορία, όμως πέρυσι δεν τα κατάφερε και υποβοβάστηκε.
Με τα δύσκολα να είναι προ των πυλών, ήρθε μια ανέλπιστη βοήθεια.Ο πρόεδρος του Θεμιστοκλή,Βαγγέλης Τσάπας, ο κόουτς Μάης Κωνσταντινίδης και έξι ακόμα παίκτες αποφάσισαν να μετακομίσουν για να στηρίξουν τον Φάρο.Αποτέλεσμα; Η ομάδα του Κερατσινίου, τρέχοντας ένα σερί 21-0 επιστρέφει ως πρωταθλήτρια της Β' ΕΣΚΑΝΑ στην Α'.
Ο κόουτς Μάης Κωνσταντινίδης μας μίλησε για την άνοδο και πως ήρθε αυτή τονίζοντας:
''Αρχικά η προσπάθεια μας ξεκίνησε διοικητικά, με τον Βαγγέλη Τσάπα να μπαίνει μπροστά μαζί με μία ομάδα ανθρώπων.Στην συνέχεια στελεχώθηκε καλά το ρόστερ και με σκληρή δουλειά φτάσαμε στην άνοδο.Το καλό είναι ότι τα παιδιά μπόρεσαν να δουλέψουν απερίσπαστα.Μέσα στην χρονιά είχαμε κάποιους τραυματισμούς,όμως μείναμε συγκεντρωμένοι και τα καταφέραμε.Ως ομάδα αρχικά είχαμε στόχο το πρωτάθλημα, όμως στην πορεία βάλαμε ακόμα έναν.Την κατάκτηση του πρωταθλήματος αήττητοι!!! Ο ένας στόχος επετεύχθη, ο άλλος στις λεπτομέρειες όχι.Γενικότερα πάντως, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες, τη διοίκηση και με τον τεχνικό διευθυντή Αντρέα Πολέμη".
Το περασμένο καλοκαίρι έγιναν ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, που θεωρητικά θα δημιουργούσαν αρκετές δυσκολίες,ωστόσο"το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν οι αρκετοί τραυματισμοί θεωρητικά βασικών παικτών.Είχαμε, όμως, βάθος στο ρόστερ μας και τα παιδιά που κλήθηκαν να καλύψουν τα κενά δεν κατέβασαν ταχύτητα στην ομάδα κι έτσι είχαμε μιά σταθερή πορεία όλη τη σεζόν.Γι΄ αυτούς τους λόγους εγώ αφιερώνω αυτή την άνοδο στους παίκτες και στους ανθρώπους που έτρεξαν την ομάδα όλη τη χρονιά".
Ποιο ήταν, όμως, το πιο κομβικό παιχνίδι για την ανάδειξη του Φάρου σε πρωταθλητή της Β' ΕΣΚΑΝΑ; 
"Για να αναδειχθούμε πρωταθλητές, παιχνίδια-κλειδιά ήταν ο έτερος διεκδικητής του τίτλου",τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:"Για να φτάσουμε, όμως μέχρις εκεί βοήθησαν ο εξαιρετικός χαρακτήρας και η ποιότητα των παικτών, που συνδυάστηκαν με διάθεση για σκληρή δουλειά.Η διοικητική σταθερότητα που υπήρχε τους βοήθησε πολύ,καθώς ήταν πάντα πληρωμένοι στην ώρα τους και δεν χρειάστηκε να σκέφτονται εξωαγωνιστικά πράγματα".
Το αύριο...
Πλέον ο Φάρος Κερατσινίου βρίσκεται και πάλι στην Α΄ ΕΣΚΑΝΑ, όμως οι στόχοι για τη νέα σεζόν δεν έχουν καθοριστεί ακόμα, αφού " αυτή τη στιγμή είμαστε σε στάδιο διοικητικών διαβουλεύσεων. Αν δεν ξεκαθαρίσει πρώτα το μπάτζετ, δεν μπορούμε να θέσουμε ένα συγκεκριμένο στόχο.Ας καθοριστεί αρχικά το διοικητικό σχήμα και μετά βλέπουμε.Άλλωστε οι οικονομικές συγκυρίες που επικρατούν στην Ελλάδα δημιουργούν μία διοικητική αβεβαιότητα.
Το ρόστερ:

ΠΑΙΚΤΗΣ
ΗΛ.
ΥΨΟΣ
  ΘΕΣΗ
1.
Τσαγκαράκης Μιχάλης 
31
1,96
Φόργουορντ
2.
Αντυπάτης Ηλίας 
29
1,97
Φόργουορντ
3.
Φωστέρης Αντώνης 
28
1,75
  Γκάρντ
4.
Τσελεμπής Χρήστος 
28
  1,93  
Φόργουορντ
5.
Πουλέρης Λάμπρος 
28
1,90
Φόργουορντ
6.
Τριανταφύλλου Αλέξης
27
1,83
  Γκάρντ
7.
Γρηγοράκης Στέλιος
26
1,91
  Γκάρντ
8.
Δαλμυράς Κώστας
26
1,77
  Γκάρντ
9.
Βήχος Μιχάλης
22
2,03
  Σέντερ
10.
Κοχείλας Μάριος
22
2,00
  Σέντερ
11.
Αξιώτης Στέργιος
21
 1,86 
  Γκάρντ
12.
Καλύβης Στέφανος
21
1,85
  Γκάρντ
13.
Παζαράς Παναγιώτης
21
1,86
  Γκάρντ



  Προπονητής: Κωνσταντινίδης Μάης
  Τεχνικός Διευθυντής: Πολέμης Αντρέας
  SportDay 29 Μαϊου 2010

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights