Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Στο... κλουβί του Σαλπέας

όρθιος ο Εθνικός
Ένα από τα σημαντικότερα χαρτιά του για την διεκδίκηση του τίτλου έπαιζε ο Εθνικός κόντρα στον Φάρο στο μεγάλο ντέρμπι και τελικά νίκησε 72-68 στο... κλουβί Π.Σαλπέας (ακατάλληλο 100% γήπεδο που ταλαιπωρεί τον κόσμο).
Η ομάδα του Κ.Κλιγκόλπουλου νίκησε στις λεπτομέρειες και έμεινε στην κορυφή, μαζί με τον Μανδραϊκό που συνέτριψε 90-56 τον Άρη Νικαίας και σίγουρα χαμογέλασε με την ήττα της ομάδας του Κερατσινίου.
Τις ελπίδες διατήρησε ζωντανές ο Ιωνικός με το 92-62 επί του Φοίνικα Πειραιά και πλέον το ματς στο Σαλπέας την Δευτέρα με τον Εθνικό είναι καθοριστικό.
Η ευχάριστη έκπληξη είναι η Δραπετσώνα του Σάκη Καλλιπολίτη και το απέδειξε και προχθές νικώντας 79-62 εύκολα τον Ίκαρο Ν.Σμύρνης που πήρε μεγάλες νίκες αλλά γνώρισε και οδυνηρές ήττες, δείχνοντας μεγάλη αστάθεια.
Πολύτιμες νίκες πήραν ο Πρωτέας Βούλας επί της Ελευθερίας  Μοσχάτου 76-73, η Βουλιαγμένη στο ΣΕΦ επί του Π.Φαλήρου, κυρίως όμως η ΑΛΦ Αλίμου που άλωσε τη Γλυφάδα με 66-52 επί της Ευρυάλης.   
ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, 14 Δεκ 2011        

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights