Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Κουντουράς, η επιστροφή!

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Γιώργου Κουντουρά, ο οποίος παρότι είχε κλείσει στον Εθνικό, τελικά επιστρέφει στο ρόστερ του Φάρου. Αιτία; Το γεγονός πως τα δεδομένα στους Κερατσινιώτες έχουν αλλάξει δραματικά τον τελευταίο καιρό και ο Βαγγέλης Τσάπας ήθελε να έχει το "πουλέν" του για τέταρτη σερί σεζόν στο ρόστερ του Φάρου.
Ο Κουντουράς αποτέλεσε πέρυσι έναν από τους βασικότερους συντελεστές της ανόδου και τελικά θα κάνει ντεμπούτο με την νυν ομάδα του στις εθνικές κατηγορίες. Με προσωπική του δήλωση ο κ.Τσάπας θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον Εθνικό για τη ματαίωση της μεταγραφής και να ευχαριστήσει τους Πειραιώτες, αλλά και τον Κώστα Σορώτο για την κατανόηση.Αναλυτικά:

"Το Σωματείο του Α.Ο. Φάρος Κερατσινίου κι εγώ προσωπικά αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από το Σωματείο του Εθνικού για την ματαίωση της μεταγραφής του Γιώργου Κουντουρά. Την εποχή που συμφωνήθηκε η μεταγραφή τα δεδομένα ήταν τελείως διαφορετικά στην ομάδα μας. Εκτός από την συγγνώμη μας θέλω εγώ κι ο Γιώργος να ευχαριστήσουμε για την Κατανόηση τον Κο Δερβο τον Κο Καραφαντη, καθώς και τον προπονητή του Εθνικού Κώστα Σορώτο. Καλή επιτυχία στον Εθνικό στην συνέχεια".

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights