Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Αγαπητοί φίλοι,
Όπως γνωρίζετε, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας, προκρινόμαστε σε έναν τελικό κυπέλλου.  Δεν πρόκειται βέβαια για το κύπελλο Ελλάδος, αλλά και αυτό της ΕΣΚΑΝΑ δεν είναι μικρή υπόθεση. Θεωρώ λοιπόν πως πρέπει να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών της ομάδας μας με την παρουσία μας στο γήπεδο. Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Εσπέρου στην Καλλιθέα (πίσω απ την Πάντειο και το γήπεδο ποδοσφαίρου),  Παρασκευή 4/3 στις 20.30.
Αντίπαλός μας ο Εθνικός Π. …..και ο κόσμος του!!!
Πέρα από την βοήθεια που θα προσφέρουμε στους αθλητές μας, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να συσπειρώσουμε τον κόσμο μας γύρω από το σύλλογο, κάτι που το έχουμε απόλυτη ανάγκη μια και αργότερα και τα άλλα τμήματά μας θα δώσουν σημαντικούς αγώνες (FINAL SIX Κορασίδων, ίσως τελική φάση παιδικού κ.α.), αλλά κυρίως γιατί μόνο αν είμαστε μια μεγάλη, δυνατή και αγαπημένη παρέα θα έχουμε και μέλλον ως σύλλογος.
Φέρτε λοιπόν τον κόσμο μας στο γήπεδο και εξηγήστε στα αγόρια και στα κορίτσια του συλλόγου πως στο μέλλον αυτά θα βρεθούν σε παρόμοια θέση….
                                      !!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights