Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Να απολαύσουμε το ταξίδι κι όπου μας βγάλει

Ο νεανικός Φάρος Κερατσινίου του Κώστα Μελέτη κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την τελική εξάδα του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑΝΑ αφήνοντας εκτός ομάδες με εμπειρία και μεγαλύτερο ρόστερ. Φιλοσοφία της πειραϊκής ομάδας είναι η ανάδειξη των νέων κοριτσιών που διαθέτει και για τον λόγο αυτό ο μέσος όρος ηλικίας είναι μόλις 19 ετών. Ο έμπειρος τεχνικός που πρόσφατα αποχώρησε από τη γυναικεία ομάδα του Παγκρατίου μίλησε στο WePlayBall για τη φετινή πορεία της ομάδας του Κερατσινίου.

Ο Κώστας Μελέτης μίλησε:Για την πρόκριση στην τελική φάση: «Σίγουρα είναι μία επιτυχία το γεγονός ότι βρισκόμαστε στις 6 καλύτερες ομάδες της Α' ΕΣΚΑΝΑ. Είναι σημαντικό και για την φιλοσοφία μας, η οποία είναι να έχουμε πάντα τον πήχη ψηλά και να βάζουμε υψηλούς στόχους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία τα παιδιά θα πάρουν πολλές εμπειρίες και αυτός ο ανταγωνισμός θα τις βοηθήσει να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο. Ένας ακόμα τομέας που είναι σημαντικός είναι ότι με αυτή τη πρόκριση επιβραβεύεται η προσπάθεια που κάνουμε με τα νέα κορίτσια. Το ρόστερ μας είναι το νεανικότερο της κατηγορίας, καθώς αποτελείται από 10 νεανίδες, 1 κορασίδα και 3 γυναίκες, των οποίων η ηλικία είναι από 19 έως 22».
Στόχος από εδώ και πέρα: «Οι στόχοι δεν αλλάζουν. Εμείς θα συνεχίσουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Απλά πλέον δεν θα έχουμε άγχος, θα έχουμε σαν σκοπό να διασκεδάσουμε στα παιχνίδια και να απολαύσουμε το ταξίδι κι όπου μας βγάλει».

Για την ομάδα: «Στην ομάδα υπάρχει ένα πλάνο που δουλεύεται για 3η συνεχόμενη χρονιά. Θέλουμε οι νεανίδες, οι κορασίδες και οι γυναίκες να δουλεύουν πάνω σε έναν ενιαίο προγραμματισμό με στόχο τη δημιουργία μίας ομάδας από αξιόλογες νεαρές αθλήτριες, οι οποίες μεσοπρόθεσμα θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α2. Αυτό είναι κάτι εφικτό αν αναλογιστείτε ότι το 85% του έμψυχου υλικού είναι παιδιά που έχουν αναπτυχθεί αθλητικά στο Φάρο. Βέβαια σημαντικότατος είναι ο ρόλος της διοίκησης και ιδιαίτερα ουσιαστική είναι η συμβολή του προέδρου και νέου δημάρχου Κερατσινίου, Λουκά Τζανή και του αντιπροέδρου, Νίκου Νεαρχάκου. Αμφότεροι πιστεύουν και στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις ένα πλάνο που σαν στόχο δεν έχει τις πρόσκαιρες χαρές αλλά πρώτα την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος των νέων κοριτσιών της περιοχής και κατά δεύτερον βάζει γερά θεμέλια για μία ομάδα που στο μέλλον θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει».
Σε προσωπικό επίπεδο: «Σε προσωπικό επίπεδο είμαι πολύ υπερήφανος που δουλεύω με αυτά τα παιδιά γιατί έχουν όνειρα και φιλοδοξίες. Αυτό με εμπνέει να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ μαζί τους με σκοπό να τις δω κάποια στιγμή να πετυχαίνουν στα κορυφαία πρωταθλήματα της χώρας».

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights