Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Φάρος και Πόλις οι μεγάλοι κερδισμένοι

Ο Πόλις Καλλιθέας σε ένα ματς θρίλερ με μεγάλο πάθος λύγισε 72-71 τον ΓΑΣ Μάνδρας που είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς στην Καλλιθέα,αλλά τα συνεχή τρίποντα
Τσιώτη, Οικονόμου, Σιγλέτου και Φωτόπουλου άλλαξαν το σκηνικό και οι γηπεδούχοι πήραν δεύτερη σερί μεγάλη νίκη μετά το διπλό στο Σαλπέας με τον Εθνικό.
Ο τελευταίος σε ένα ματς με πολλή γκρίνια, τεχνικές ποινές εκατέρωθεν και διακοπές, έχασε πολύτιμο έδαφος, αφού γνώρισε την ήττα από τον ΦΑΡΟ στο Κερατσίνι με 74-71.
'Ετσι ο Φάρος αντιμετωπίζει πλέον σε καθοριστικό ματς την Δευτέρα στο Κερατσίνι τον πρωτοπόρο Πόλις και μπορεί να βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα.
Καραδοκεί σε απόσταση αναπνοής και ο Ιωνικός Νίκαιας που νίκησε 72-58 στη Δραπετσώνα.
Σημαντικές νίκες πήραν ο Άρης Νίκαιας επί του Αλίμου με μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο τετράλεπτο (το 50-55 έγινε 69-59) και η Ελευθερία στο Βυζαντινό επί του Πέρα με 67-51.
Ο Πρωτέας επικράτησε στη Βούλα της ΑΕ Ρέντη 72-54 ενώ ο Φοίνικας επέστρεψε στις νίκες με το 66-58 επί της Προοδευτικής.
ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, 8 Δεκ 2010

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights