Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Φάρος = ΚΟΡΥΦΗ

ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΟ
Η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων προανήγγειλε ένα συναρπαστικό ματς το οποίο και έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Νικολαΐδης.
Το παιχνίδι πάντα σε αθλητικά πλαίσια (χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις και έντονες διαμαρτυρίες προς την διαιτησία) καθήλωσε για άλλη μια φορά τους φίλους της ομάδας μας, που έδειξαν ότι την στηρίζουν στα δύσκολα, στην φετινή της πορεία.
Το σκορ του 1ου ημιχρόνου 38-39, αποδεικνύει την μάχη στήθος με στήθος μέχρι και την λήξη του.
Όμως, στην επανάληψη και κατά την διάρκεια του 3ου 10λέπτου, η πολύ καλή άμυνα από όλους τους παίκτες που χρησιμοποίησε ο κόουτς μας, η δεινή εκτελεστικότητα από Καραλή (κυρίως) 28 (6)-Χαραλαμπίδη10 (2)-Κοροπούλη (10), και η επιθετική λειτουργία από Δασκαλούδη (11)-Λουγιάκη (11) έφεραν την διαφορά γύρω στους 11 πόντους η οποία διατηρήθηκε μέχρι και λίγο πριν από την λήξη του αγώνα (81-78).

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights