Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Είναι η πίκρα που πονά για ότι τελειώνει

Ωρα 5 και τα ματια δεν κλεινουν με τιποτα......

Δεν θελω να δεχτω οτι τελειωσε αυτη η χρονια........

Κι αυτα τα παλιοπαιδα πηγαν και κανανε αυτην την εμφανιση σημερα για να με μεθυσουν και να μου ταραξουν το μυαλο.....
Ξαναρωταω ολους τους φιλους εδω που ολη την χρονια λεγανε για ανοδους για Γ Εθνικες και αλλα τετοια ...Γιατι ρε μαγκες ασχολειστε????? Μονο για το τι κατηγορια παιζετε η για τις στιγμες που χαριζει αυτη η ρημαδα η ασχολια????
Ποσες Δευτερες καταφερατε να κοιμηθητε απο την υπερενταση πριν τις 4 ????? Ποσες Δευτερες δεν στριφογυριζατε στο κρεβατι ειτε γιατι εισασταν σε υπερενταση απο μια μεγαλη νικη ειτε για το τι εφταιξε και χασατε??????
Για τις στιγμες ασχολουμαστε παιδια........

Νιωθω πολυ γεματος αυτην την στιγμη ....Πολυ υπερηφανος για ολα τα παιδια που ηταν στην ομαδα.....Το ειδα στα ματια τους σε ολους σημερα οτι ηταν   πολυ γεματοι... Ακομα και στους πιο παραδοσιακα ανεκφραστους το ενιωσα οτι μεσα τους ειχαν λυγισει απο την συγκινηση... Αλλοι το εδειξαν πιο ανοιχτα αλλα το πιο συγκινητικο ηταν που καποιοι κρατιοντουσαν με νυχια και με δοντια για να μην τους παρει απο κατω και ξεσπασουν κι αυτοι....

Μια καλη παρεα ειμασταν ολοι και το απολαυσαμε παρα τις δυσκολιες......
Ενταξει εχω αδυναμιες .Γινομαι γραφικος αλλα πως να μην παθιαζομαι με τον κοντο που παρολες τις φετινες του δυσκολιες ηταν εκει παρων εκανε υπομονη στην αρχη που δεν επαιξε κι οταν ηρθε η ωρα του ηταν αληθινος ηγετης????
Πως να μην τρελαινομαι με τον Κουντουρα που οταν ηρθε στην πρωτη προπονηση ηταν ενα ακομα κακομαθημενο ταλεντο και μεσα στην χρονια εκανε 4 φορες ενεση για να παιξει βαζοντας σε κινδυνο την υγεια του και τωρα για μενα ειναι ετοιμος να προσπαθησει μια χρονια στην Β Εθνικη.....Δηλαδη να μην αναφερω οτι ο Τζαγκαρακης του ειπαν οι γιατροι να κατσει ολη την σεζον εξω για να γινει καλα κι αυτος παροτι ξυπναει καθε πρωι 3.30 για να παει στην δουλεια του σε χρονο ρεκορ μπηκε παλι στο γηπεδο για να παιξει ...... Να μην γουσταρω τον Καραλη που βλεπει το καλαθι σαν βαρελι κι εχει σουτ που ουτε παιχτες Α1 δεν εχουν????? Ο Λουγιακης δηλαδη που εξελιχθηκε μεσα στην χρονια ο καλυτερος και πιο μπασκετικος ψηλος της κατηγοριας με αποκορυφομα το σημερινο coast to coast καρφωμα απο ενα παιδι 2.07 λες και ηταν play maker??????? Να μην αισθανομαι ομορφα οταν ενα τοσο κλειστο παιδι σαν τον Τσελεμπη κανει σαν μικρο παιδι στο τελος της σημερινης βραδιας κι οταν τον παρατηρω να μην μπορει να κρατηθει... Η οταν ολη την χρονια απο εκει που ηταν 40λεπτος οτι του ζητηθηκε το εκανε αδιαμαρτυρητα λες και ηταν εφηβος???????Γιατι να μην ειμαι χαρουμενος που διαλεξα τον Αθανασουλα που οταν στην αρχη ολοι κουτουλαγανε μεχρι να δουμε ποιοι ειμαστε αυτος εκανε ματσαρες και μας κρατουσε ζωντανους???? Γιατι να μην φουσκωνω απο χαρα οταν ο Πουλερης μπαινει οποτε χρειαστει και με κρυο αιμα κανει ολες τις δουλειες μεσα στο γηπεδο και μετα ειναι ο πρωτος που θα ζητωκραυγασει τους συμπαιχτες του???? Γιατι να μην υπερηφανευομαι οτι στην ομαδα μου επαιξε ο Δασκαλουδης ενα παιδι θρυλος για την ΕΣΚΑΝΑ που εκανε οτι δουλεια του ζητηθηκε εντος κι εκτος γηπεδου?????? Γιατι να μην σκεφτομαι ποσο κρυο αιμα ειχε ο Κοροπουλης που 19 χρονων σε ενα γηπεδο που βραζει αφηνει σαν σε προπονηση lay up στην ληξη και κερδιζουμε στην παραταση τον ΠΟΛΙΣ μεσα στην Καλλιθεα..... Γιατι να μην συγκινουμε οταν με αγκαλιαζει ο Βασιλακακης και μου λεει ευχαριστω για ολα ??????? Γιατι να μην νιωθω ευχαριστηση οταν ολη η ομαδα εχει δεχτει τον Τριανταφυλλου ως αρχηγο κι οταν βαζει ενα καλαθι χοροπηδαει ολος ο παγκος λες κι ειναι το νικητηριο????????
Πως μπορω τωρα να κοιμηθω οταν σκεφτομαι οτι την πρωτη χρονια που ανεβηκαμε με τον Θεμιστοκλη εκανα μια γιορτη που ηταν 5 ατομα στις κερκιδες εγω μιλαγα στο μικροφωνο κι εγω μοιραζα τα μεταλλια και σημερα εγω δεν ασχοληθηκα με τιποτα και αλλοι ανθρωποι βρεθηκαν να αγαπησουν αυτη την ομαδα και να αφιερωσουν χρονο και χρημα για να οργανωσουν μια τοσο ζεστη βραδια?????????
Γιατι να μην νιωθω δικαιωμενος που βλεπω τον Πολεμη να παραταει ολες του τις πολυ σημαντικες δουλειες για να ειναι διπλα σε αυτα τα παιδια που τα νιωθει παιδια του και τα καλει στο σπιτι του και να τον αγκαλιαζουν σαν πατερα τους ?????
Γιατι να μην γουσταρω να εχω στην ομαδα τον Λειβαδη που ηταν παντα σε οτι και να του ζητηθηκε παρων??????
Και πολλα αλλα γιατι??????????

Δεν το αλλαζω μαγκες ολο αυτο το ταξιδι με τιποτα..........

Ο Βασιλης ειπε καποτε ... Ειναι η πικρα που πονα για οτι τελειωνει.......

Τα συναισθηματα ειναι μοναδικα γιατι και οι καταστασεις ειναι μοναδικες κι ως τετοιες τις απολαμβανω ...
Του χρονου ειναι μια αλλη ιστορια ..... Μπορει να φτιαξουμε την καλυτερη ομαδα του κοσμου μπορει και την χειροτερη... Τιποτα ομως δεν θα μπορει να κλεψει κατι απο την μοναδικοτητα αυτου που  χτισαμε φετος και τελειωσε σημερα....
Το πρωτοτυπο ειναι το αυθεντικο και αυτο που θα ειναι παντα στις καρδιες μας........

Ακομα και παιδια που θα φυγουν και θα πανε σε αλλες ομαδες καλυτερες και με καλυτερα χρηματα παντα θα εχουν στην καρδια τους αυτην την χρονια.........

Σας κουρασα το ξερω αλλα επρεπε να τα βγαλω απο μεσα μου..........

Μην ξεχνατε οτι <<<< Ειναι στιγμες που η αληθεια μοιαζει ψεμα................>>>>



Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights