Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Πολύ σκληρός για να πεθάνει!!!

 μπρέικ στο «Σαλπέας»! o ΦΑΡΟΣ!!!
Ο Φάρος «έλαμψε» στο «Σαλπέας» και με μια ψυχωμένη εμφάνιση επικράτησε του Φοίνικα με 51-42 ισοφαρίζοντας τη σειρά των τελικών της ΕΣΚΑΝΑ σε 1-1 νίκες. Έτσι, τα πάντα για την άνοδο στην Α2 κατηγορία θα κριθούν σε τρίτο ματς που θα γίνει στο Κερατσίνι την Κυριακή (18.00).

Οι φιλοξενούμενες έδειξαν χαρακτήρα στο κατάμεστο μικρό πειραϊκό κλειστό κυριαρχώντας στις δύο ρακέτες με την πολύπειρη Πιτσάκη να σταματάει στους 16 πόντους ενώ καλή δουλειά έκαναν και οι Οικονομίδου και Αρατσοπούλου με τα μακρινά σουτ. Για τον Φοίνικα η Βράκα δεν είχε αυτή τη φορά συμπαραστάτριες ενώ έμεινε χαμηλά η πολύ φορμαρισμένη Μούλτση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με διαφορές κοντά σε διψήφια τιμή και έφτασαν δίκαια στο τελικό 51-42.
πηγή:weplayball

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights