Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

“Δημιουργία εντυπώσεων”

Το Περιστέρι εξέφρασε έντονα παράπονα για τους διαιτητές Σκούτα και Παπαθανασίου της αναμέτρησης με τον Φάρο ενώ εκτόξευσε “πυρά” και κατά των διοικούντων το σύλλογο του Κερατσινίου (“Προσφέρετε κακές υπηρεσίες“) μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε χθες.
Ο Βαγγέλης Τσάπας δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση. Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο ισχυρός άνδρας του Φάρου, κατηγόρησε το σύλλογο των δυτικών προαστίων ότι προσπαθεί “να δημιουργήσει εντυπώσεις” για να βρει άλλοθι στην ήττα.
Αναλυτικά:
“Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Περιστεριού για τον μεταξύ μας αγώνα δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτή η ανακοίνωση έχει συνταχθεί από την διοίκηση της ιστορικής ομάδας αλλά πιθανόν από κάποιοπαράκεντρο που θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Αυτή η ανακοίνωση το μόνο σκοπό που έχει είναι να δημιουργήσει εντυπώσεις και να χρησιμοποιηθεί ωςεσωτερική κατανάλωση.
Δεν μπορεί να εξηγηθεί με λογική αλλιώς.
Διότι το Περιστέρι εμφανίζεται στο γήπεδο να παίξει τον αγώνα της χρονιάς, όπως οι ίδιοι το παρουσίαζαν, και χάνει τουλάχιστον 20 βολές. Δεν βάζει ούτε ένα μεγάλο σουτ κι από το όγδοο έως το εικοστό λεπτό πετυχαίνει μόνο 7 πόντους με 3 βολές και 2 δίποντα. Κι ολη την ώρα όλος ο πάγκος διαμαρτυρόταν στους διαιτητές και στην Γραμματεία. Το ημίχρονο έκλεισε με 10 πόντους διαφορά και στο 2ο ημίχρονο έπεσε μόνο μια στιγμή κάτω από τους 10.
Όλη την ώρα ο αγώνας ήταν μεταξύ 10 και 18 πόντων.
Η ομάδα του Φάρου από το 3ο δεκάλεπτο είχε 4 βασικούς της παίχτες με 4 φάουλ.
Όλα αυτά που δεν είναι καθόλου αόριστα ούτε στα όρια της φαντασίας δείχνουν ότι η ομάδα του Φάρου ήτανανώτερη και κέρδισε δίκαια έναν αντίπαλο που ουσιαστικά δεν τον απείλησε κατά την διάρκεια του αγώνα.
Ψάξτε λοιπόν να βρείτε την αιτία που η ομάδα σας εμφανίστηκε ανέτοιμη σ’ ένα τέτοιο αγώνα και αφήστε τιςθεωρίες συνωμοσίας για άλλες στιγμές .
Υ.Γ. 1. Ο Φάρος ΟΥΔΕΠΟΤΕ ασχολήθηκε και ούτε τον ενδιαφέρει το θέμα του στοιχήματος. Θεωρούμε ότι κακώς υπάρχουν αγώνες της Β’ Εθνικής σε στοιχήματα η οτιδήποτε παρεμφερές.
Υ.Γ. 2. Τους ανθρώπους που διοικούν το Φάρο δεν τους απασχολεί καθόλου αν δεν τους δίνει συγχαρητήρια ο συντάκτης αυτής της επιστολής. Μας είναι αδιάφορη και η άποψη του και αυτό που πρεσβεύει”.
www.ebasket.gr/2015/02/prosferete-kakes-ipiresiesΠροσφέρετε κακές υπηρεσίες
πηγή:www.ebasket.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights