Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΛΑΧΤΑΡΙΣΕ Ο ΦΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΑΛΛΑ ΝΙΚΗΣΕ

Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για ανόδους και τα συναφή ,αλλά ο πρώτος γύρος τελειώνει στο … καλημέρα του 2010 και οι τρεις πρώτες ομάδες πήραν προβάδισμα. Στο… αντίο του 2009 ο Φάρος και ο Μανδραϊκός διατήρησαν το αήττητο, ενώ η Δραπετσώνα πήρε μεγάλη νίκη με (71-51) επί του ΑΟΝΑ και αποσπάστηκε 2 βαθμούς στην τρίτη προνομιούχο θέση, (η δε διαφορά των 20 πόντων σε μια πιθανή ισοβαθμία είναι μεγάλη).

Ο Φάρος πάντως κινδύνεψε να την πατήσει στη Νέα Σμύρνη, από όπου, απέδρασε με το ισχνό (63-61) και ενώ ο Μητσόπουλος στη λήξη αστόχησε, ο Μάης Κωνσταντινίδης ξεφύσηξε με ανακούφιση. Αντιθέτως ο άλλος αήττητος Μανδραϊκός ισοπέδωσε (87-52) την Ένωση Αρμενίων και θα έχουμε σύγκρουση κορυφής στο Κερατσίνι του Αϊ-Γιάννη (ονομαστική εορτή του κόουτς της Μάνδρας, Γιάννη Γρίβα), με κάποιον να χάνει αναγκαστικά πια το αήττητο. Θρίλερ είχαμε στο Βυζαντινό, όπου τα Τάταυλα πήραν περιπετειώδη αλλά σπουδαία νίκη με (61-59) στην παράταση σε βάρος της Ευρυάλης με τον Φαλιάγκα (καλάθι) στον κανονικό αγώνα και τον Μαραγκόπουλο (μπλοκ) στην παράταση να είναι οι… μάγοι με τα δώρα για τον Βρεττό.Σε ένα άλλο σημαντικό ντέρμπι η Γλυφάδα, γονάτισε (61-56) τον Προφήτη Ηλία που ψάχνει απελπισμένα μια Ανάσταση στα Χριστούγεννα, αλλά δεν τη βρίσκει.Ο Παννεαπολικός , τέλος πήρε το πρώτο φετινό ροζ φύλλο με (80-67) επί της ΕΑΝικαίας.Το ματς Ελληνικό-ΝΕΜ μετατέθηκε για τις 10/1/10 λόγω της συμμετοχής του Δερμιτζάκη των φιλοξενούμενων στην Εθνική εφήβων.
ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ,19 Δεκ 2009

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights