Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Η  δουλειά που γίνεται από αθλητές & προπονητές της ανδρικής ομάδας μπάσκετ φαίνεται από την πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει αλλά και από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα .

Δώδεκα νίκες σε ισάριθμους αγώνες και πρώτη θέση στην βαθμολογία.
Όμως...!!!, υπάρχει και συγκάτοικος στην κορυφή της βαθμολογίας, ο επίσης αήττητος Μανδραϊκός με τον οποίο θα λύσουμε τις ¨διαφορές μας¨ στον επόμενο αγώνα

ΠΕΜΠΤΗ 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010

  ΓΗΠΕΔΟ Π. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  21.30

 ΦΑΡΟΣ – ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ
Να είμαστε όλοι εκεί, γιατί αξίζει στα παιδιά της ομάδας μας να τα επιβραβεύσουμε για την προσπάθειά τους με το χειροκρότημά μας!!!

Ξέχωρα από την μεγάλη βαθμολογική σημασία, για μας, το παιχνίδι αυτό αποτελεί μια γιορτή για αυτό και στο ημίχρονό του, τα αγόρια του προμίνι και των ακαδημιών μας θα συμμετέχουν και αυτά με διαγωνιστικά παιχνίδια, τονίζοντας τον εορταστικό του χαρακτήρα. 

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights