Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Πόλις, Βούλα και...

Εθνικός στην κορυφή
Η Μάνδρα έχασε στη δύσκολη έδρα του Πλάτωνα 63-54 από τον Άρη και ο Φάρος μέσα στο Κερατσίνι από τον έξοχο Ιωνικό Νικαίας 71-76 (σπουδαίοι οι Ντακούλιας και Θαλασσινός) και έτσι στην κορυφή είναι πλέον τρεις ομάδες.
Ο Πόλις, που λύγισε στην Καλλιθέα τη Δραπετσώνα 84-72, με τον Μιχάλη Θάνο στον πάγκο να κάνει ντεμπούτο, ο Πρωτέας Βούλας, που εντυπωσιακός στην επανάληψη νίκησε με το μεγάλο 88-67 την Προοδευτική, η οποία άρεσε στο α΄αλλά δεν... βγήκε στην επανάληψη, και ο Εθνικός, παραδοσιακή δύναμη, που όμως τα βρήκε... σκούρα με την Ελευθερία Μοσχάτου, την οποία λύγισε στην παράταση 69-64, ενώ στον κανονικό αγώνα ισοφάρισε με τρίποντο ο Χατζηκίδης (58-58) !!
Θρίλερ είχαμε στο Ρέντη, όπου η Άλφα, αν και έχανε με 16π. έξι λεπτά πριν τη λήξη, τελικά η ομάδα του Μποσγανά κέρδισε 79-72 την ΑΕ Ρέντη στην παράταση!
Η συνεργασία της ΑΕ Ρέντη με τον Αλέξη Παπαδόπουλο λύθηκε για σοβαρούς επαγγελματικούς λόγους του αξιόλογου τεχνικού που ευχαρίστησε άπαντες στον Ρέντη μετά την παραίτησή του.
Ο Άλιμος, που είχε ήρωες τους Μακρυγιάννη, Βαρβατάκο και Μελισσαράτο θα έχει την ευκαιρία να πατήσει κορυφή αν νικήσει τη Δευτέρα στο εξ-αναβολής τον Ιωνικό Νίκαιας (το ματς συνεχίζεται κανονικά).
Επεισοδιακό φινάλε είχαμε και στο Βυζαντινό, όπου ο Φοίνικας φάνηκε να έχει το πάνω χέρι στο ματς με το Πέρα, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός στο χέρι και η αποχώρηση με κάταγμα του
Δεβεζόγλου ( 34΄ ) έφερε τους <<πολίτες>>, με τον Λουκάκη μορφή,να παίρνουν την πρώτη φετινή τους νίκη με 52-48, σε συνδιασμό με εκνευρισμό στον Φοίνικα, που οδήγησε στο κράτημα του δελτίου του Συρόγλου.      
ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, 3 Νοε 2010   

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights