Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Πόλις και Εθνικός οι κερδισμένοι

Πόλις Καλλιθέας και Εθνικός ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι της έκτης αγωνιστικής, αφού ο συγκάτοικός τους μέχρι προχθές Πρωτέας Βούλας γνώρισε την ήττα από τον ισχυρό και ανεβασμένο Ιωνικό Νίκαιας με 72-63.
Ο Πόλις πέρασε δύσκολα στο Ρέντη στο πρώτο μέρος με εμφανή την απουσία Ραλλάτου και Κανέλη (τραυματίες), αλλά στο δεύτερο έδειξε χαρακτήρα και επικράτησε 74-64 της τοπικής ΑΕ Ρέντη,που υπέστη ξανά καθίζηση.Ντεμπούτο στον πάγκο των ηττημένων έκανε ο ο Ηλίας Μανδραγός.
Για μια ακόμη φορά ο Ρέντης έχασε το προβάδισμα του πρώτου μέρους.
Ο Εθνικός είχε ένα πολύ παραγωγικό 97-82 με την ΑΛΦΑ μέσα στον Άλιμο, αλλά το 54-54 του πρώτου μέρους είναι ρεκόρ κατηγορίας!
Πέντε ομάδες ισοβαθμούν έναν βαθμό πίσω.
Ο ΓΑΣ Μάνδρας που συνέτριψε 90-59 το Πέρα, ο Άρης Νίκαιας που πήρε σπουδαία νίκη στον Κορυδαλλό με 71-64 επί της Προοδευτικής, ο Φάρος που σάρωσε στο Μοσχάτο την Ελευθερία 72-42 και φυσικά οι Ιωνικός Νίκαιας και Πρωτέας Β.
Μια ακόμη σπουδαία νίκη πήρε, τέλος, η Δραπετσώνα μέσα στο Σαλπέας επί του Φοίνικα με 54-51.
ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, 17 Νοε 2010       

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights