Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ικανοποίηση και προβληματισμός

Στα αδιαφιλονίκητα φαβορί του φετινού πρωταθλήματος της Α' ανδρών ανήκει οΦάρος
Η ομάδα του Ανδρέα Πολέμη βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ούσα αήττητη μετά από έξι αγώνες. Αυτό όμως που ικανοποιεί ακόμα περισσότερο τεχνικό και διοίκηση είναι το γεγονός πως η ομάδα παίζει όμορφο μπάσκετ. Στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη Νικαίας, ο Φάρος επικράτησε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, κάτι που ανέφερε και ο Ανδρέας Πολέμης σε δηλώσεις του στοmybasketball.gr.
"Το παιχνίδι εξελίχθηκε πολύ εύκολα για εμάς. Παίξαμε πολύ καλά και καταφέραμε να φτάσουμε τη διαφορά ακόμα και στους 30 πόντους. Όταν πλέον ήταν σίγουρο το αποτέλεσμα απλά χαλαρώσαμε και ο Φάρος νίκησε. Κοιτάμε το επόμενο και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, δήλωσε.
Από την άλλη πλευρά ο Άρης Νικαίας έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε νικήσει τον Ίκαρο στη Νέα Σμύρνη, ενώ αυτή έχασε πολύ εύκολα από τον Φάρο.
"Φάνηκε πως ήμασταν ανέτοιμοι γι' αυτό το παιχνίδι, εν αντιθέσει με τον Φάρο που έπαιξε καταπληκτικά. Δεν έχουμε να πούμε πολλά, πρέπει να ανασυνταχθούμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό. Ελπίζω πως δεν θα δείξουμε το ίδιο κακό πρόσωπο", τόνισε ο Γιάννης Μωϋσιάδης, προπονητής του Άρη.
mybasketball.gr.

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights