Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

"Mπαμ" του Ίκαρου Νέας Σμύρνης στο Κερατσίνι

Ο  Ίκαρος Νέας Σμύρνης πήρε νίκη θρίλερ στο Κερατσίνι επί του Φάρου με 65-64 και του έσπασε το φετινό αήττητο, ενώ παράλληλα η ομάδα του Ανδρέα Πολέμη έχει πια συγκάτοικους στην κορυφή τόσο τον Μανδραϊκό που συνέτριψε 77-44 τον Φοίνικα Πειραιά όσο και τον Εθνικό που λύγισε 74-60 τη Βουλιαγμένη.
Έναν πόντο από την κορυφή είναι πια και ο Ιωνικός Νίκαιας που είχε κάνει πρώτος γκέλα την Τετάρτη με τον Ίκαρο αλλά προχτές ήταν εντυπωσιακός έστω και χωρίς τον Μάρτιν Λαζαρίδη με την Ευρυάλη την οποία νίκησε εύκολα 85-59.
Σπουδαία πορεία έχει φέτος η Δραπετσώνα που έκανε περίπατο με την Ελευθερία Μοσχάτου 65-40.
Στα άλλα ματς ο Άρης Νίκαιας με τον Τσαπάκη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο νίκησε 64-58 στο ΣΕΦ το Π.Φάληρο ενώ ο Πρωτέας Βούλας σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς επικράτησε της ΑΛΦΑ 54-50.
ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, 30 Νοε 2011
      

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights