Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Αγγελόπουλος: ''Το όφειλα...

...στον εαυτό μου και στον πρόεδρο''

Ο Φάρος Κερατσινίου επικράτησε της Βουλιαγμένης με το εντυπωσιακό 109-83 και ένας εκ των πρωταγωνιστών ήταν ο 19χρονος Γιάννης Αγγελόπουλος που σημείωσε 18 πόντους.
Ο νεαρός άσος του Φάρου και διεθνής με την Εθνική ομάδα under των 18, πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα και μιλώντας στο superbasket.gr τόνισε πως αυτή η εμφάνιση είναι κάτι που όφειλε όχι μόνο στον εαυτό μου αλλά και σε
όσους τον πίστεψαν.
"Το κλειδί της επιτυχίας αυτής της ομάδας είναι το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της. Είμαστε σαν οικογένεια και αυτό βγαίνει στο παρκέ. Δεν υπάρχει γκρίνια και αυτό είναι πολύ σημαντικό στην απόδοση μιας ομάδας", είπε αρχικά και συνέχισε:
"Τίποτα δεν είναι ακόμα προδιαγεγραμμένο στο πρωτάθλημα. Ο Εθνικός μπορεί να έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα αλλά εμείς έχουμε στόχο να κάνουμε το 5 στα 5 και στο μεταξύ μας παιχνίδι να καλύψουμε την διαφορά των τεσσάρων πόντων του πρώτου γύρου. Από εκεί κι έπειτα, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα είναι αυτός που θα τερματίσει στην πρώτη θέση".
Όσον αφορά τη δική του προσωπική εμφάνιση, δήλωσε:
"Όφειλα μια τέτοια εμφάνιση, όχι μόνο στον εαυτό μου αλλά και σε αυτούς που με πίστεψαν. Τον προπονητή μου τον κύριο Πολέμη αλλά και στον Πρόεδρο της ομάδας μας, τον Βαγγέλη Τσάπα.
Θέλω να το επισημάνω αυτό, γιατί ο κύριος Τσάπας κάνει τα πάντα για την ομάδα, παλεύει ουσιαστικά μόνος του και του αξίζει να δίνουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό. Για μένα ήταν δύσκολη χρονιά, καθώς έκανα και την στρατιωτική μου θητεία, οπότε μου πήρε περισσότερο χρόνο να προσαρμοστώ και να βρω ξανά τα πατήματά μου".
Τέλος, για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ίκαρο Ν. Σμύρνης, είπε: "Είμαστε πλέον υποψιασμένοι και δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα παλαιότερα λάθη μας. Δεν είναι μόνο η ήττα από τον Άρη Νικαίας που μας στοίχισε βαθμολογικά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι γιατί δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια από δω και πέρα".

 πηγή:superbasket.gr 

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights