Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

allbasket.gr (αφιέρωμα)

                               Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  Ομάδα  Ρολόι!
Ο Φάρος Κερατσινίου ιδρύθηκε το 1971.Τα τρία προηγούμενα χρόνια βρισκόταν στην Α΄ ΕΣΚΑΝΑ, ενώ φέτος παίζει στην Β΄, έχοντας εξασφαλίσει ήδη την άνοδο του και μάλιστα ήταν αήττητος μέχρι και την 21η αγωνιστική!
Ο προπονητής της ομάδας, Μάης Κωνσταντινίδης, αναλύει στο allbasket.gr τα μυστικά της επιτυχίας: << Είμαι στην ομάδα από το καλοκαίρι, αλλά πέρυσι με τα περισσότερα παιδιά και τον πρόεδρο υπήρξαμε συνεργάτες στο Θεμιστοκλή Κερατσινίου. Ο Βαγγέλης Τσάπας, ο πρόεδρος του συλλόγου και η αφετηρία αυτής της προσπάθειας, ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Φάρου, στελέχωσε το προπονητικό τιμ και κάποιοι παίκτες ενσωματώθηκαν στην ομάδα.
Ήταν μια δύσκολη απόφαση, γιατί κατεβήκαμε ένα επίπεδο. Παρ΄όλα αυτά συμφωνήσαμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω για να προχωρήσουμε πιο ψηλά από το τοπικό. Δημιουργήσαμε ένα ρόστερ, επιλέγοντας τα καλύτερα αγωνιστικά στοιχεία του Θεμιστοκλή και του Φάρου, αλλά βασικό μας μέλημα ήταν να έχουμε καλούς χαρακτήρες και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει.
Το μυστικό της ομάδας είναι ότι διαθέτουμε καλά παιδιά, καλούς παίκτες και υπάρχει καταπληκτικό κλίμα. Μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση για έναν προπονητή είναι να βλέπει τους αθλήτες να βελτιώνονται μέσα στη χρονιά, αυτό όμως ξεκινά από τους ίδιουςΕδώ δουλεύουν όλα ρολόι>>! 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ακαδημίες του Φάρου αριθμούν 200 παιδιά, ενώ φιλοσοφία των ιθυνόντων είναι να κυριαρχήσει ο σύλλογος στο Κερατσίνι και να προσελκύσουν έτσι όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, ώστε να έρθουν νέα παιδιά, να στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής και να υπάρχει μια συνέχεια. 
Όπως μας εξηγεί ο Μάης Κωνσταντινίδης: <<Αν συμβεί αυτό, θα έχουμε χορηγίες από επιχειρηματίες  της περιοχής. Σε οικονομικό επίπεδο φέτος δεν έχουμε πρόβλημα, απλά όσο ανεβαίνεις κατηγορίες, οι απαιτήσεις αυξάνονται. Η άνοδος ήταν εξαρχής στόχος μας. Πλέον θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο μέχρι το τέλος. Τους στόχους για την επόμενη χρονιά δεν μπορούμε να τους θέσουμε από τώρα, αλλά αφού υλοποιηθεί το ρόστερ που θέλουμε. Έχουμε κάποιες σκέψεις για κάποια παιδιά που θέλουμε να έρθουν στην ομάδα, ώστε να καλύψουν κάποιες αδυναμίες σε σχέση με την επόμενη κατηγορία, αλλά η πλειοψηφία των παικτών θα μείνει. Αφιερώνω την επιτυχία στους αθλητές!>>   
Ο Ηλίας Αντυπάτης, ο <<παλιός>> της ομάδας (αναδείχτηκε απο τις ακαδημίες, όπως και ο Μιχάλης Βήχος) δηλώνει: <<Με τέτοιους συμπαίκτες μόνο καλύτερος μπορείς να γίνεις. Η χημεία είναι το μυστικό μας. Για ομάδα Β΄κατηγορίας έχουμε αρκετό κόσμο, καλή διοίκηση, εγκαταστάσεις και ζεστό γήπεδο στη διαθεσή μας>>.
Ο Μιχάλης Τσαγκαράκης, ο πρώτος ριμπάουντερ του Φάρου, τονίζει: <<Θεωρούσαμε ότι εφόσον ήμασταν σοβαροί, θα μπορούσαμε να ανέβουμε, αλλά δεν σκεφτόμασταν το αήττητο. Ο Φάρος είναι ένα υγιές σωματείο, οργανωμένο και στο οικονομικό κομμάτι. Δουλεύουμε σε επίπεδο παραπάνω από τη Β΄ΕΣΚΑΝΑ. Ενδεικτικά, βλέπουμε βίντεο για να αναλύσουμε τον αντίπαλο τεχνικά. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η χημεία, η κάλη υποδομή και οι καλοί χαρακτήρες των παικτών. Για του χρόνου, πρώτα να είμαστε γεροί και τα υπόλοιπα θα τα δούμε το καλοκαίρι>>.
Ο Χρήστος Τσελεμπής, ο πρώτος σκόρερ του Φάρου, προσθέτει:<<Σε τέτοιο επίπεδο δεν θα βρείς τέτοια διοίκηση, τέτοιο προπονητικό τιμ, τέτοια προσπάθεια μέσα και έξω από το γήπεδο! Ο κος Τσάπας είναι ο... κινητήριος μοχλός του συλλόγου. Αυτό που προσπαθεί να μας περάσει ο προπονητής κατά την διάρκεια της χρονιάς είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να μην υποτιμάμε κανένα,να τους σεβόμαστε όλους και στο γήπεδο να τα δίνουμε όλα! Ένα από τα μυστικά είναι ότι κανένας δεν βάζει το εγώ πάνω από την ομάδα>>.     
allstar basket, 24 Μαρτ 2010

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights