Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Φωτιά στο πρωτάθλημα έβαλε η Ευρυάλη

Η Ευρυάλη άργησε πολύ να φορμαριστεί, αλλά κάνει φοβερό β΄γύρο και συνεχίζει να βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα.Μετά την νίκη επί της αήττητης ως τότε Μάνδρας νίκησε 76-75 στη Δραπετσώνα την τοπική ομάδα και παράλληλα την ίδια ώρα ο ΑΟΝΑ υποχρέωνε τον Φάρο στην πρώτη φετινή του ήττα με 67-62.
Τώρα ισοβαθμούν στην προνομιούχο 3η θέση Δραπετσώνα και ΑΟΝΑ και σίγουρα στα τέσσερα ματς που υπολείπονται θα γίνει χαμός.
Στη Δραπετσώνα είχαμε στο τέλος μεγάλη ένταση,αφού αμφισβητήθηκε έντονα το φάουλ που κέρδισαν στην κόρνα οι φιλοξενούμενοι (σκορ ισόπαλο) και στο οποίο κρίθηκε το ματς.
Το πλήγμα όμως ήταν πιο μεγάλο για τον ΔΑΣ όταν ο ρέφερι Φασόλης κράτησε, στη φραστική επίθεση που δέχτηκε, δύο δελτία των γηπεδούχων.
Ο Μανδραϊκός υπέταξε 82-31 την ΕΑΝ και ανέβηκε και μαθηματικά στην Α΄.
Η ΝΕΜ πέτυχε νίκη θρίλερ στη Γλυφάδα με 58-57 και έβαλε σε ακόμη μεγαλύτερες περιπέτειες τον ΓΕΣ   ενώ το Ελληνικό πήρε τα Ταταύλα 62-48 και ο Ίκαρος/Ακαδημία τον Παννεαπολικό 77-49.
Τέλος, η Εν.Αρμενίων πήρε 79-60 τον Πρ.Ηλία.
ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, 20 Μαρ 2010

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights