Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

...σκόπευε να κάνει φιέστα ανόδου με τον Φάρο

Με Πεταλά δεν επηρεάστηκε ο Πόλις στον Κορυδαλλό
Με νέο κόουτς τον Βαγγέλη Πεταλά αντί του Μιχάλη Θάνου ο Πόλις δεν επηρεάστηκε από την αλλαγή προπονητή και νίκησε άνετα στον Κορυδαλλό την Προοδευτική 67-49.
Ο Πόλις σκόπευε να κάνει φιέστα ανόδου στην Γ΄Εθνική με τον Φάρο πριν δέκα μέρες, αλλά πλέον η επόμενη ευκαιρία του ορίστηκε την ερχόμενη Δευτέρα κόντρα στον Πρωτέα Βούλας στην Καλλιθέα.
Νοκ άουτ είναι οριστικά για τον τίτλο ο ΓΑΣ Μάνδρας που έχασε 53-51 από τον Ιωνικό Νίκαιας.
Ο Πρωτέας γνώρισε βαριά ήττα με 76-47 στο Κερατσίνι και τον έπιασε ο Φοίνικας Πειραιά που πέρασε από το Μοσχάτο με 75-72 επί της Ελευθερίας.
Ο Φοίνικας του Μάκη Ποτόσογλου ελπίζει πλέον βάσιμα στην παραμονή. Σίγουρα θετική εξέλιξη προς τη σωστή κατεύθυνση ήταν για τον Άλιμο η νίκη επί της Δραπετσώνας με 75-70, που βάζει σε δεινή θέση τον ηττημένο, ειδικά αν πέσει και δεύτερη ομάδα της ΕΣΚΑΝΑ πλην του Π.Φαλήρου από την Γ΄ Εθνική.
ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, 13 Απρ 2011     

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights