Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ευθύμης Καραλής

Κερδίσαμε πιο εύκολα απ΄ ότι δείχνει το σκορ!!!

Ο Φάρος Κερατσινίου έδωσε παράταση στην στέψη του Πόλις, αφού τον κέρδισε μέσα στην έδρα του με 73-71 στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Α’ ΕΣΚΑΝΑ!
Εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Κερατσινίου ήταν ο Ευθύμης Καραλής, που πέτυχε 16 πόντους (τους 14 στο δεύτερο ημίχρονο)! Ο φόργουορντ της ομάδας του Ανδρέα Πολέμη τόνισε στο superbasket.gr: «Το παιχνίδι σήμερα κρίθηκε στο πάθος που δείξαμε. Από την αρχή δείξαμε ότι το θέλουμε πάρα πολύ. Ακούγαμε όλη την εβδομάδα ότι θέλουν να μας κερδίσουν γιατί εάν το κατάφερναν, θα ανέβαιναν κατηγορία, αλλά στο γήπεδο φάνηκε το αντίθετο. Είχαν και μια ήττα από εμάς στον πρώτο γύρο. Οι αντίπαλοί μας στο τέλος μόνο έδειξαν πάθος για την νίκη και προσπάθησαν να γυρίσουν το παιχνίδι. Σε όλο το ματς ήμασταν μπροστά στο σκορ και δεν χάσαμε σε καμία στιγμή τον έλεγχο του παιχνιδιού. Νομίζω ότι λόγω κάποιων εύστοχων τρίποντων από τους αντίπαλους μας στο τέλος πήγε το ματς στον πόντο. Κερδίσαμε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ». Θεωρείς δηλαδή ότι τα τρίποντα που σημείωσαν οι παίχτες του Πόλις ήταν ο μόνος λόγος για να μειωθεί η διαφορά; «Κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα, στην ζώνη που παίζαμε γι’ αυτό και μειώθηκε η διαφορά. Δεχθήκαμε κάποια ξεμαρκάριστα σουτ. Ούτε πιστεύω ότι επαναπαυτήκαμε στην υπέρ μας διαφορά».
Για την προσωπική του απόδοση ανέφερε: «Ο κόουτς έχει φτιάξει κάποια συστήματα για να βγαίνω αμαρκάριστος να σουτάρω τρίποντα. Σε εκείνο το σημείο που έβαλα 2 συνεχόμενα τρίποντα, έπαιξαν και λάθος άμυνα οι αντίπαλοι. Βρέθηκα μόνος μου, αυτό ξέρω να κάνω καλά και τα έβαλα».
Η φετινή σεζόν συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ και την πολύ καλή πορεία σας στο πρωτάθλημα. Είσαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παρουσία σας; Την κρίνεις επιτυχημένη; «Η αλήθεια είναι ότι μένει μια πίκρα. Χωρίς να έχουμε θέσει από την αρχή τον στόχο της ανόδου, ειδικά μετά το σημερινό αποτέλεσμα, στεναχωριόμαστε γιατί φάνηκε ότι ίσως αξίζαμε κάτι παραπάνω από την δεύτερη ή τρίτη θέση που πιθανόν να τερματίσουμε. Το Κύπελλο ήταν στόχος μας από την αρχή. Όπως έλεγε και ο γενικός αρχηγός της ομάδας: «Τα κύπελλα είναι αυτά που μένουν στην ιστορία”! Ήμασταν και άτυχοι σε κάποια παιχνίδια του πρωταθλήματος, αφού είχαμε τραυματισμούς. Χάσαμε ορισμένα κρίσιμα παιχνίδια και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε». Εάν υποθέσουμε ότι την φετινή σεζόν δεν καταφέρετε να πάρει την πολυπόθητη άνοδο και με δεδομένη την σημαντική εμπειρία που αποκομίσατε, να περιμένουμε από εσάς την επόμενη χρονιά να το κυνηγήσετε με περισσότερες αξιώσεις; «Νομίζω ότι ακόμα είναι νωρίς να το συζητάμε αυτό. Σαφώς και θα το θέλαμε να πάρουμε την άνοδο. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, απλά δεν μπορούμε να βάζουμε εύκολα στόχους. Είναι και δύσκολες οι εποχές, λόγω οικονομικής κρίσης. Πιστεύω ότι πάρα πολλά παιδιά θα θέλουν να μείνουν στην ομάδα και να το κυνηγήσουμε του χρόνου, αυτό που ίσως δεν καταφέρουμε να πετύχουμε φέτος. Με καλή θέληση όλα γίνονται»!
www.Superbasket.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights