Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Σαν να μην έφυγα ποτέ

Μετά από μία μικρή διακοπή, αγωνιζόμενος στο Ικόνιο, ο Αλέξανδρος Τριανταφύλλου αποφάσισε φέτος να επιστρέψει στο... σπίτι του, καθώς εντάχθηκε και πάλι στην οικογένεια του αγαπημένου του Φάρου! Ο 28άχρονος άσος θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Κώστα Σορώτου και θα κληθεί να δώσει λύσεις από την περιφέρεια, αποσκοπώντας πάντα στο καλό της ομάδας. Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε στο basketworld.gr, θέτοντας τους στόχους Κερατσινιωτών, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον νέο του προπονητή, όσο και στους ανθρώπους που τον βοήθησαν στην πορεία του στο μπασκετικό χώρο.
Πώς νιώθεις που επέστρεψες στον Φάρο;

Βασικά αισθάνομαι σαν να μην έφυγα ποτέ. Γιατί και πέρσι ήμουν παρών σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και γενικά όσο μπορούσα κοντά στην ομάδα. Άρα μόνο χαρούμενος θα μπορούσα να είμαι που αποτελώ και πάλι μέλος της.
Τι σημαίνει για σένα η παρουσία του Κώστα Σορώτου στην τεχνική ηγεσία;
Όταν ο συγκεκριμμένος έχει τόσες διακρίσεις στις ομάδες που έχει δουλέψει και έχει προπονήσει πακτες επιπέδου Καλαμπόκη, Γκαγκαλούδη, αλλά και τόσους άλλους, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι μόνο με σεβασμό μπορεί να αντιμετωπιστεί. Μόνο θετικά έχουμε να πάρουμε όλοι στην ομάδα από την παρουσία του.
Κατά τη μεταγραφική περίοδο έγιναν σπουδαίες προσθήκες. Είναι εφικτή η άνοδος;
Οι προσθήκες όντως είναι σπουδαίες και κατά την άποψή μου πολύ ουσιαστικές. Ο κ.Τσάπας για ακόμα μια φορά φαίνεται συνεπής σε αυτό που πρέπει να κάνει, παρόλο που η εποχή που ζούμε είναι πάρα πολύ δύσκολη. Η άνοδος εννοείται ότι είναι εφικτή, απλά είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς για να μιλάμε γι' αυτό. Εξάλλου όπως πολύ καλά γνωρίζεις για να ανέβει μια ομάδα παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Να έχουμε υγεία και να είμαστε σοβαροί σ'όλα τα παιχνίδια και από εκεί και πέρα βλέπουμε.
Γενικά, είδαμε αρκετές ομάδες να ενισχύονται. Πιστεύεις πως ανεβαίνει ο πήχης στην Α' ΕΣΚΑΝΑ;
Ο πήχης έχει ανέβει πάρα πολύ τα τελευταία 3-4 χρόνια. Βλέπουμε πολλούς παίκτες, που πρωταγωνιστούσαν σε πολύ μεγαλύτερες κατηγορίες, να έρχονται για να παίξουν στην Α ΕΣΚΑΝΑ. Αυτό αυτομάτως κάνει το πρωτάθλημα πολύ πιο δύσκολο και πάρα πολύ συναρπαστικό. Χρειάζεται επιπλέον προσοχή και συγκέντρωση σε όλα τα παιχνίδια, χωρίς εξαιρέσεις.
Τι περιμένεις σε ατομικό, αλλά και σε ομαδικό επίπεδο από την σεζόν που ξεκινάει;
Σε ατομικό επίπεδο ο στόχος μου είναι... ξεκάθαρος! Θέλω να γίνω καλύτερος σουτέρ απ' τον Ευθύμη Καραλή και να καρφώνω λίγο καλύτερα απ'τον μπασκετικό αδερφό μου και συμπαίχτη Γιώργο Κουντουρά (γέλια). Αστειεύομαι φυσικά. Εννοείται ότι δεν κοιτάω ποτέ το ''εγώ'' αλλά την ομάδα. Αν όλοι μαζί καταφέρουμε να δέσουμε σαν ομάδα, να βρούμε τους ρόλους μας και να υπάρχει καλό κλίμα και χημεία, τότε έχω την πεποίθηση ότι θα πάμε πολυ καλά.
Υπάρχουν κάποια άτομα που σε έχουν βοηθήσει στην καριέρα σου; 
Υπάρχουν δύο άνθρωποι που μου έχουν σταθεί. Ο ένας υπό άλλες συνθήκες ούτε καν θα είχε ασχοληθεί με εμένα, γιατί πολύ απλά ασχολείται με παίκτες από πιο πάνω κατηγορίες. Αλλά παρ' όλα αυτά έχει ξεκλέψει λίγο απ'τον πολύτιμο χρόνο του και με έχει βοηθήσει πάρα πολυ στα μπασκετικά μου βήματα. Αν μου επιτρέπεις δεν θα ήθελα να αναφέρω το επίθετο του για ευνόητους λόγους. Απλά θέλω να πω ένα ταπεινό ευχαριστώ στον άνθρωπο Δημήτρη. Ο δεύτερος είναι ο Βαγγέλης που απ' την αρχή της προσπάθειας μας στα γήπεδα της ΕΣΚΑΝΑ, τα βήματά μας είναι παράλληλα, απλά από άλλο πόστο, αλλα πάντα δίπλα-δίπλα!!! Εκτός απ΄την περσινή χρονιά που χωριστήκαμε, αλλά οι λόγοι ήταν καθαρά οικονομικοί... Θέλω να ευχηθώ με την σειρά μου σ'όλες τις ομάδες υγεία, που είναι και το πιο σημαντικό και φυσικά καλό πρωτάθλημα!
Νίκος Βαγγέλης

basketworld.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights