Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Πολέμης: «Ο Φάρος να γίνει παράδειγμα»

Ο Φάρος Κερατσινίου υποδέχεται την Κύμη για την 9η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου στο Νότο της Γ' Εθνικής σε ένα παιχνίδι με τεράστια βαθμολογική σημασία αλλά και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να ορίσει γενική είσοδο 2 ευρώ και τα χρήματα θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Κερατσινίου. Ο τεχνικός του Φάρου, Ανδρέας Πολέμης, μίλησε στο superbasket.gr για τη συγκεκριμένη προσπάθεια και τόνισε:

«Λόγω των εορτών σκεφτήκαμε πως είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βοηθήσουμε κάποιους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Σκεφτήκαμε πως υπάρχει η δυνατότητα και στο πλαίσιο αυτό βάλαμε μια υποχρεωτική είσοδο στον αγώνα με την Κύμη, που ναι μεν είναι μικρή, ωστόσο, θεωρούμε πως θα έχει ικανοποιητικά έσοδα, καθώς δεν υπάρχει δράση στην Α1 και στην Α2, επομένως είναι λογικό να ανταποκριθεί περισσότερος κόσμος.

Παράλληλα, επικοινωνήσαμε με τα σχολεία έχοντας ως στόχο να φέρουμε τα μικρά παιδιά κοντά στο μπάσκετ και από εκεί και πέρα όποια από αυτά επιθυμούν να φέρουν παιχνίδια ή κάτι άλλο για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ. Επίσης, σημαντική είναι και η βοήθεια του Δημάρχου, ο οποίος ενεργοποιήθηκε και από την μεριά μας προσπαθούμε να μεγαλώσουμε τη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Είμαστε αισιόδοξοι πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί και πως θα βγει κάτι καλό από την όλη προσπάθεια που έχουμε κάνει. Μεταξύ άλλων ευελπιστούμε να γίνουμε παράδειγμα ώστε να υπάρξουν ανάλογες προσπάθειες και από άλλους συλλόγους».

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Για την ομάδα του ΦΑΡΟΥ τα τελευταία χρόνια τα ντέρμπι κορυφής είναι μια αγαπημένη συνήθεια...

Πιστοί και φέτος στο ραντεβού, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα, αντιμετωπίζουμε τον Γ.Σ. ΚΥΜΗΣ στο ντέρμπι των πρωτοπόρων και αήττητων ομάδων της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.
Η παρουσία του κόσμου του Κερατσινίου θα δώσει τεράστια ώθηση στην ομάδα μας...

Εκτός όμως από την πρωταγωνιστική πορεία της ομάδας εντός των 4 γραμμών, φέτος λόγω των ημερών των Χριστουγέννων θέλουμε να δώσουμε ένα ανθρώπινο τόνο στον αγώνα....

Έτσι η γενική είσοδος για τον αγώνα θα είναι 2 € για τους μεγάλους και δωρεάν για τα παιδιά. Όλα τα έσοδα καθώς και οι προσφορές που θα συγκεντρωθούν από διάφορους χορηγούς θα διατεθούν στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του Δήμου Κερατσινίου....

Επίσης θα θέλαμε να κάνουμε ενα κάλεσμα στους μικρούς μαθητές της πόλης να έρθουν στο γήπεδο έχοντας μαζί τους ενα παιχνίδι ή ένα ρούχο που δεν τους είναι απαραίτητο ώστε να το προσφέρουμε μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου σε παιδιά που αυτές τις μέρες θα το έχουν ανάγκη....»
πηγή:superbasket.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights