Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Επίδειξη δύναμης από Κύμη, Φάρο

Αν και η επιστροφή στη δράση έκρυβε εκπλήξεις για τους δύο πρωτοπόρους του νότιου ομίλου της Β” Εθνικής, τόσο ο ΓΣ Κύμης, όσο και ο Φάρος Κερατσινίου δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα να προσθέσουν άλλους δύο βαθμούς στο σακούλι.

Ο Φάρος είχε τον έλεγχο σε όλο το ματς στο Κερατσίνι, ωστόσο χρειάστηκε ένα ξέσπασμα στην τρίτη περίοδο για να ξεφύγει στο σκορ και να νικήσει τον Αμύντα 88-70. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 18-9 στο 7′ και 42-32 στο 18′, ωστόσο ο Αμύντας κατάφερε να πλησιάσει μέχρι τους δύο πόντους στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Σε εκείνο το σημείο ο Φάρος έκανε ένα σερί 10-0, το οποίο μετέτρεψε το εύθραυστο 52-50 σε 62-50 και από εκεί και πέρα η διαφορά έφτασε ακόμα και στο +20 για την ομάδα του Κερατσινίου (88-68 στο 39′).
Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Παπαδόπουλος, που έβαλε τους 15 από τους 22 πόντους του στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο τη διαφορά στο ματς την έκαναν οι δύο “πύργοι” του Φάρου, ο Πετροδημόπουλος και ο Κατούφας, με τον πρώτο να σημειώνει τους 7 πόντους στο καθοριστικό 10-0 της τρίτης περιόδου και τον δεύτερο να πετυχαίνει τους 12 από τους 14 στο δεύτερο ημίχρονο.
πηγή:www.infobasket.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights