Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Αδικήσαμε τον Φάρο γιατί...

Την δική του απάντηση έδωσε ο Φάρος στην Κύμη, την οποία συνέτριψε με 77-55 στο Κερατσίνι, δείχνοντας την δυναμική του, και τις μεγάλες προσωπικότητες που διαθέτει η ομάδα που δημιούργησαν ο Ανδρέας Πολέμης και ο Βαγγέλης Τσάπας.
Ο προπονητής των επιτυχιών για τον ΦάροΑνδρέας Πολέμης, μίλησε στο basketblog.gr τονίζοντας ότι η νίκη ανήκεις στους παίκτες του, και μίλησε για το υψηλό κίνητρο των παικτών του, τονίζοντας ότι οι ίδιοι αδίκησαν τον Φάρο...ο οποίος έπρεπε να τερματίσει πρώτος. Ευχήθηκε καλή πορεία στην Κύμη στο πρωτάθλημα της Α2, ευελπιστώντας ότι και ο Φάρος θα βρίσκεται εκεί τη νέα περίοδο:
«Ήταν μια νίκη που ανήκει στα παιδιά. Είχαν διάθεση και κίνητρο να δείξουν ότι "εμείς" είμαστε καλύτερη σαν ομάδα και σε συνδυασμό με την καλή απόδοση αρκετών παικτών, πέτυχαν αυτή τη σπουδαία νίκη και την μεγάλη διάφορα των 22 πόντων. Η Κύμη φάνηκε λίγη μεν στο συγκεκριμένο ματς, ωστόσο είναι καλή ομάδα με αξιόλογους παίκτες. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην διοίκηση και τον προπονητή τους για την σεβαστή προσπάθεια που κάνουν και να τους ευχηθώ καλή πορεία στην Α2. Οι παίκτες μου έδειξαν ότι όταν είναι συγκεντρωμένοι, ταπεινοί και ενωμένοι δεν υπάρχει ομάδα να μας αντιμετωπίσει. Αδικήσαμε τον Φάρο γιατί εμείς έπρεπε να τερματίσουμε πρώτοι. Ελπίζω να φανούμε αντάξιοι στη συνεχεία και τελικά να παίξουμε τη νέα περίοδο στην Α2 κατηγορία που ήταν εξ' αρχής ο στόχος μας. Συγχαρητήρια στην διοίκηση, στους συνεργάτες μου και σε όλα τα παιδιά. Συνεχίζουμε...»

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights