Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

"Οι παίχτες είχαν κίνητρο"

Ο Φάρος Κερατσινίου στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Β’ Εθνικής με την Κύμη, ήταν χάρμα ιδέσθαι. Πραγματοποίησε ίσως την καλύτερή φετινή του εμφάνιση, που οποιαδήποτε ομάδα ήταν αντίπαλος του Φάρου την Κυριακή (22/03) θα έχανε.
Αυτό ακριβώς υποστήριξε και ο πρωτεργάτης των επιτυχιών στον Φάρο, Ανδρέας Πολέμης, ο οποίος μίλησε στο eBasket.gr και εξήγησε το πως είδε αυτή την πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο του Ομίλου,Κύμη.
Ο Ανδρέας Πολέμης αναφερόμενος στο παιχνίδι είπε: “Οι παίκτες είχαν κίνητρο να κερδίσουν για να δείξουν ότι είναι καλύτεροι σαν ομάδα. Ήμασταν σε πολύ καλή μέρα. Οποιοσδήποτε κι αν ήταν αντίπαλός μας, θα κερδίζαμε. Είχαμε κάνει ανάλυση όλη την εβδομάδα, για το πως παίζει η Κύμη και μπήκαμε μέσα και κερδίσαμε. Από κει και πέρα μας ήμασταν αρκετά εύστοχοι, ενώ μας βοήθησε αρκετά και ο Μαγκούνης ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση.
Ο τεχνικός του Φάρου μίλησε και για την διαιτησία της αναμέτρησης, από την οποία η ομάδα της Εύβοιας έχει έντονα παράπονα: “Η ομάδα της Κύμης διαμαρτυρόταν συνέχεια για τα σφυρίγματα και ψάχνουν να ρίξουν το φταίξιμο στην διαιτησία επειδή έχασαν. Όποιος θέλει μπορεί να πάρει το βίντεο του αγώνα και να δει αν αδικήθηκε κάπου.
Και οι δυο ομάδες δεν έχουν αντίπαλο. Έχουμε αποδεχτεί το γεγονός το ότι θα βγούμε δεύτεροι. Θα πρέπει να χάσουν τρεις αγώνες η Κύμη για να χάσουν την πρωτιά.
Όσο για το αν τον φοβίζουν οι αντίπαλοι του Βορείου Ομίλου υποστήριξε: ” Κανείς δεν μας φοβίζει. Εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αν από κει και πέρα αυτοί είναι καλύτεροι και μας κερδίσουν, θα ανέβουν.
πηγή:www.ebasket.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights