Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Τσάπας: «Στόχος η άνοδος και η καθιέρωση στην Α1»

Δυναμικό ξεκίνημα πραγματοποιεί στη φετινή Α2 ο Φάρος Κερατσινίου, ο οποίος πέρασε και από την έδρα του Προμηθέα Πατρών, παραμένοντας αήττητος έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές.
Το συγκρότημα του Ανδρέα Πολέμη έχει θέσει εξ' αρχής ως βασικό στόχο την άνοδο στη Basket League, όμως φαίνεται πως η διοίκηση δεν
μένει εκεί, καθώς ο Βαγγέλης Τσάπας τόνισε πως στόχος δεν είναι απλώς η άνοδος, αλλά η καθιέρωση της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Φάρου Κερατσινίου στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης:
Για την εκτός έδρας νίκη επί του Προμηθέα Πατρών: «Σήμερα (31/10) είναι μια τεράστια νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Το γήπεδο ήταν ασφυκτικά γεμάτο και το παιχνίδι ήταν μια γιορτή. Θέλω να ευχαριστήσω το Βαγγέλη Λιόλιο για τον τρόπο που μας υποδέχθηκαν. Όλο το γήπεδο μας χειροκρότησε».

Για το πώς ξεκίνησε να "χτίζεται" η ομάδα: «Όλα ξεκίνησαν πριν από έξι χρόνια πριν. Η ομάδα αυτή έχει μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ».

Για το φετινό ρόστερ: «Το φετινό ρόστερ φτιάχτηκε λιθαράκι λιθαράκι, με σκοπό να πάει στην Α1 και να σταθεί μέσα στα χρόνια. Δεν είναι εύκολο. Τα παιδιά κάνουν την ομάδα φαβορί, αλλά θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλά τον πήχη γιατί υπάρχουν ομάδες που έχουν ξεχωρίσει και θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους».

Για το φετινό ξεκίνημα: «Το 10-0 η ομάδα δεν το κάνει λόγω επένδυσης, αλλά λόγω σκληρής δουλειάς. Το ρόστερ είναι πολυτελές για Α2, όμως δεν είναι το χρήμα που κάνει τη διαφορά. Την κάνει η ατμόσφαιρα και αυτή γίνεται με πολύ μεράκι και δουλειά. Αυτή είναι η μεγάλη μας νίκη».

Παράλληλα, η διοίκηση του Φάρου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους που ταξίδεψαν στην Πάτρα για να στηρίξουν την ομάδας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου, το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας μας θα ήθελαν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν στην Πάτρα ώστε να βρεθούν στο πλευρό μας. Δε σταμάτησαν ούτε στιγμή να εμψυχώνουν την ομάδα μας και μας βοήθησαν ώστε να πάρουμε μια τόσο σημαντική νίκη για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος».

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights