Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

58'' πριν τη λήξη

Τα τελευταία δευτερόλεπτα "θρίλερ" του Τελικού...http://www.basketworld.gr 
Η ομάδα του Ανδρέα Πολέμη είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, όμως στο φινάλε, οι παίκτες του Γιάννη Γρίβα έκαναν αντεπίθεση και πέρασαν μπροστά 58'' πριν από το φινάλε με μεγάλο τρίποντο του Σταύρου Βαρυπάτη, που έβαλε... φωτιά στο παιχνίδι.
Έτσι, λοιπόν, το τελευταίο λεπτό στο κλειστό της Γούβας ήταν ακατάλληλο

για καρδιακούς. Αρχικά, ο κορυφαίος και πάλι των Κερατσινιωτών, Σωτήρης Κατούφας, μάζεψε το επιθετικό ριμπάουντ και δείχνοντας ψυχραιμία από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, μείωσε σε 64-65.Ο προπονητής του Μανδραϊκού πήρε τάιμ άουτ, όμως ο Φάρος πίεσε στην επαναφορά και έτσι έγινε παράβαση πέντε δευτερολέπτων. Αυτό έδωσε το δικαίωσα στους Κερατσινιώτες να προσπεράσουν με "δράση" τον Ανδρέα Παπαδόπουλου, που μάζεψε το επιθετικό ριμπάουντ μετά από την άστοχη προσπάθεια του Δασκαλούδη και με 2/2 βολές, έγραψε το 66-65.
Στην πιο κρίσιμη επίθεση του Μανδραϊκού, ο Μαρούγκας πήρε πάνω του την προσπάθεια, όμως έστειλε airball το τρίποντο που επιχείρησε και ο Παπαδόπουλο με 1/2 βολές διαμόρφωσε το τελικό σκορ, καθώς ο Σουρλής αστόχησε στο τελευταίο σουτ του παιχνιδιού.

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights